Qredits Academy
voor ondernemers

Naast financiering bieden wij aanvullende diensten en producten aan. Zowel gratis als betaald; individueel of in groepsverband.
Ons doel is jou verder te helpen met het starten en of groeien van je bedrijf: De Qredits Academy helpt jou verder.
 

scroll naar beneden

Wat bieden we je?

De Academy voor ondernemers is dé verzamelplek voor al onze ondersteunende producten. Wil je hulp bij het schrijven van je ondernemingsplan en je financieel plan? Ben je op zoek naar online hulp of wil je liever fysieke ondersteuning? Wij bieden jou beide opties aan met de e-learnings, fysieke een op een begeleiding of ondersteuning in een groep met andere ondernemers. Hieronder kan de keuze maken waar jij op dit moment het meest behoefte hebt.

Kijk snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen

Academy

Trainingen

Wij houden van groei! Want als ondernemer is dat vaak een positief teken. En omdat Qredits jou als ondernemer support, bieden we verschillende trainingen aan. Zo kun jij het beste uit jezelf en je onderneming halen.

Academy

Ondernemersschool

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Heb je hier al ideeën over maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Geef je dan op voor de Ondernemersschool.

 • € 275 excl. btw
 • Klassikaal leren
 • Begeleiding van experts
 • In 10 avonden een eigen plan
 • Inclusief e-learning
 • Inclusief werkboek
 • Optrekken met ondernemers
 • Hulp bij je financiele plan

Academy

Ondernemersschool voor Migranten

Ondernemen in Nederland, wat komt daar allemaal bij kijken? Tijdens deze Ondernemersschool voor Migranten leer je alles over ondernemerschap in Nederland. Je schrijft je eigen ondernemingsplan, maar wordt daarbij ook geïnformeerd over de wet-en regelgeving.

 • Klassikaal leren
 • Begeleiding van Experts
 • 10 lessen
 • 10 begeleidingssessies
 • Inclusief e-learning
 • Inclusief lesboek
 • Optrekken met ondernemers

Academy

Ondernemerstest

Wat voor type ondernemer ben jij? Een kritische denker, een gestructureerde organisator, een communicator of ben je toch meer het creatieve brein? Doe de test!

Academy

Ondernemingsplan schrijven

Ga je starten met je onderneming en heb je nog geen plan? Een sterk ondernemingsplan is de basis van succes. We bieden vier verschillende opties. Bekijk ze snel!

Academy

Financieel plan

Download het gratis sjabloon en schrijf eenvoudig en snel een financieel plan voor jouw bedrijf. We hebben een eenvoudige en uitgebreide versie.

Academy

Verkoopplan Schrijven

Vind je het lastig om je product of dienst in de markt te zetten? Dan ben je niet de enige. Daarom ontwikkelden wij deze e-learning. Je kunt meteen beginnen.

Academy

Goed debiteurenbeheer

Niet-betalende klanten kunnen je bedrijf veel geld kosten. Investeer daarom in deze gratis e-learning. Je krijgt waardevolle tips, tools en voorbeeldbrieven om facturen betaald te krijgen.

Academy

Gratis kennis in whitepapers

We delen graag onze kennis met je in whitepapers. Daar word je wijzer van. Direct toe te passen in de praktijk. Hier kun je wat mee!

Academy

Ondernemersblog

Wij weten als geen ander hoe fijn het kan zijn als je een stukje herkenning hebt bij andere ondernemers. Lees verhalen uit de dagelijkse praktijk van ondernemen.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Academy