EigenBaas Avondschool [plaatsnaam]

Helder. Doelgericht. Ondernemend. Uniek.

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Heb je hier al ideeën over maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Geef je dan op voor de EigenBaas Avondschool en schrijf klassikaal je ondernemingsplan.
 

scroll naar beneden

Start je onderneming in 10 weken

BASISMAP EBAV voor partners

Wat levert het op

De Ondernemersschool heeft één doel: jou zo goed mogelijk voorbereiden op het ondernemerschap.

BASISMAP EBAV voor partners

Lesprogramma

We nemen je mee in de echte ondernemerswereld. Met een groep ondernemers in spé, maximaal twintig, schrijf je in tien weken tijd je eigen ondernemingsplan. Dit doe je onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven.

BASISMAP EBAV voor partners

Past dit bij mij

De Ondernemersschool is heel praktijkgericht. Wij geloven namelijk dat je het beste kunt leren van professionals uit de praktijk. Als jij gelooft in je idee en in jouw kracht als ondernemer. Dan helpen wij je verder om je plannen concreet te maken en alles eruit te halen wat je in je hebt.

BASISMAP EBAV voor partners

Wat zijn de kosten

De kosten voor de Ondernemersschool worden betaald door de organiserende partij(en). Als deelnemer kun jij je dus gratis voor deze cursus registreren.

BASISMAP EBAV voor partners

De locatie en data

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Maar vind je het lastig om je plannen goed op papier te krijgen? Geef je dan op voor de EigenBaas Avondschool in ` &field=`Name` &date=1]].

BASISMAP EBAV voor partners

Hoe kun je registreren

Heb je interesse om deel te nemen aan de Ondernemersschool in ? Meld je dan snel aan. Je bent van harte welkom.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.