Annatevka Tampung

Twee dromen in één bedrijf!

Annatevka Tampung en haar partner Oscar Cordilia hadden beiden een droom.

Annatevka wilde graag een eigen cateringzaak waar ze lekker Indisch en Surinaams eten voor haar gasten kon bereiden. Oscar wilde altijd al zijn eigen toko, een grote supermarkt met exotische producten.

Annatevka: “Ik loop al jaren met het idee rond om iets voor mezelf te beginnen, maar nooit durfde ik de stoute schoenen aan te trekken. Eigenlijk moet je het soms gewoon doen. Koken is het echt mijn passie. Ik houd van verse kruiden en specerijen, maar in Zeewolde was er geen toko waar je dat kon halen. Ik had behoefte aan zo’n toko en andere mensen ook”.

In 2010 hebben Annatevka en haar partner beide dromen samengevoegd in een ondernemingsplan. De locatie werd al snel gevonden en toen stond hen bijna niks meer in de weg. De naam, die wisten ze allang: Toko AnnaMelati.
Het plan lag er, de locatie was er, alleen hadden ze nog financiering nodig. “Ik kreeg hulp van Qredits. Zij gaven ons de kans om met een lening onze eigen Toko te openen in 2014.”

“Het is hard werken, maar elke dag gaan we weer met een glimlach naar onze Toko. Vanuit Qredits ontvangen we ook een coach, dat bevalt goed. Als we vragen hebben, gaan we samen op zoek naar een oplossing of antwoord en daar zijn we erg blij mee.”

“We willen een begrip worden in Zeewolde! En in de toekomst willen we ook graag zelf meer kunnen koken en Indische en Surinaamse broodjes aanbieden tijdens de lunch. Ook zouden we graag workshops willen geven.” Kortom, nog een heleboel toekomstplannen voor Annatevka en haar partner.

Annatevka Tampung