Succesvolle interieur winkel in Eindhoven

Succesvolle interieur winkel in Eindhoven

“De mensen die hier binnenkomen hebben meteen dat huiselijke gevoel. Ze willen het liefst één hoek oppakken en die precies zo neerzetten in hun huis.” Daan van Geenen, eigenaar van interieurwinkel D!zit in Eindhoven is blij met de positieve reacties van zijn klanten.

Nog geen twee jaar geleden zette Daan de stap en begon zijn eigen winkel. “Het zelfstandig werken geeft mij veel rust. Je moet veel meer uur maken, maar je doet het wel in je eigen tijd en op je eigen manier.” Hij woont in de buurt en fietst ’s ochtends naar zijn winkel.

Het unieke aan D!zit is dat het maar één merk verkoopt. De meeste interieurwinkels verkopen meer dan vijftien verschillende merken en hier komen mensen die alles willen hebben van dit ene merk, aldus Daan. “Er komen hier starters, maar ook ouderen die nog een laatste bank zoeken voor hun bejaardenflat. Momenteel ben ik een heel huis in Spanje aan het inrichten, dat kan ook.”

Het gaat goed met D!zit. De moderne banken en tafels slaan aan in Eindhoven. Zo goed zelfs dat Daan binnenkort gaat verhuizen naar een groter pand om zo nog meer klanten te kunnen ontvangen en kennis te laten maken met de producten van D!zit.

www.dzit.nl

Succesvolle interieur winkel in Eindhoven