Eric en André over de start van hun autobedrijf Bosveld

Eric en André over de start van hun autobedrijf Bosveld

“Het enige waar we spijt van hebben, is dat we dit niet veel eerder hebben gedaan”

André en Eric zijn jaren collega’s geweest. Samen werkten zij bij een auto dealer organisatie, ze hadden inmiddels al vele functies bekleed en eigenlijk was de uitdaging een beetje op. “We waren het zat.” André en Eric vonden de werkdruk te hoog worden en daarbij waren zij zeer ontevreden over de manier waarop er met klanten om werd gegaan.

André en Eric gingen aan de slag met hun eigen ondernemingsplan. Zij wilde een autobedrijf dat wél aandacht had voor de klanten. “Onze gezamenlijke hobby is omgaan met klanten en hen in de watten te leggen. Na het schrijven van het plan, in overleg met een boekhouder zodat de cijfers reëel over zouden komen,  zijn wij aan het leuren gegaan bij banken maar overal nee op het rekest. Via het internet kwamen wij bij Qredits terecht, we pleegden een belletje en de afspraak stond . De bedrijfsadviseur Martine Ophoff kwam bij ons thuis, in mijn vertrouwde omgeving. Zij stelden ons eigenlijk een beetje op ons gemak zodat wij duidelijk onze droom konden vertellen. Na een plezierig gesprek was de kogel door de kerk en konden wij onze plannen uitbreiden tot het geen wat wij nu hebben.”

De start was best lastig. André en Eric kregen te weinig klanten. “Daar zaten wij dan elkaar aan te kijken”. Maar gelukkig heeft dit maar twee maanden geduurd en langzamerhand werd het steeds drukker. Via mond tot mond reclame kwamen er steeds meer klanten naar hun autobedrijf.

“Inmiddels gaat het echt goed. Mensen weten ons te vinden en elke week komen er nieuwe klanten bij én bestaande klanten komen ook weer terug. Dat is een heerlijk gevoel. Onlangs zijn wij partner geworden van de ANWB en vullen de functie als wegenwacht in. Ook dit helpt natuurlijk.”

De Pitch

“Autobedrijf Bosveld is een klein bedrijf waar tijd geen geld is. We hebben alle tijd om je informeren en op zoek te gaan naar de beste en goedkoopste oplossing. Bij ons vindt het onderhoud van uw auto plaats volgens de voorschriften van de fabrikant waar door de garantie bepalingen gegarandeerd blijven. Wij maken gebruik van onderdelen van OE kwaliteit maar voor een betaalbare prijs.”

Website: www.autobedrijfbosveld.nl

Eric en André over de start van hun autobedrijf Bosveld