Nick van Hemert over zijn interieur annex bloemenzaak

Nick van Hemert over zijn interieur annex bloemenzaak

Nick van Hemert over zijn succesvolle interieur annex bloemenzaak.

19 jaar is Nick van Hemert en nu al runt hij samen met zijn moeder een succesvolle interieur annex bloemenzaak!

“Ik ben al vanaf jongs af aan bezig met ondernemen. Nadat ik mijn havo diploma heb gehaald, wist ik dat ik een eigen zaak wilde. Mijn moeder had al eerder het idee om iets te gaan doen met interieur en styling. Ik wilde iets gaan doen met bloemen. Toen we twee maanden geleden samen aan de eettafel zaten, werkten we beide ideeën uit. Uiteindelijk pasten de ideeën zo goed bij elkaar, dat we besloten om ze samen te voegen.”

“Onze kernwoorden zijn: service, kwaliteit en uitstraling. Ook de combinatie interieur, woonaccessoires, style adviezen, bloemen en planten maakt het bedrijf speciaal. Klanten komen bij ons voor bloemen en kijken gelijk naar alle overige producten die we aanbieden. Het is één totaal concept. Alles voor in én om het huis.”

Nick en zijn moeder hebben de winkel “NU” genoemd. Om de simpele reden dat ze die bewuste avond aan de eettafel zeiden, ‘We gaan het NU doen’.

“Om de winkel te openen heeft Qredits mij geholpen met een gedeelte van de financiering. Ook krijg ik een financiële coach van hen die speciaal gericht is op de marketing en verkooptechnieken van de winkel.”

Toen alles rond was, heeft de burgemeester van Woerden de winkel geopend. “Omdat ik de jongste ondernemer in Woerden ben, dit was natuurlijk heel speciaal.”

En hoe gaat het nu?

“Alweer twee maanden zijn we open en het gaat het uitstekend. Het is erg druk en we hebben inmiddels al vaste klanten. Ook zien we steeds nieuwe gezichten en door de vele positieve reacties, groeit onze motivatie om dit bedrijf door te zetten. Wij hebben er vertrouwen in!”

www.nupuurengroen.nl

Nick van Hemert over zijn interieur annex bloemenzaak