Stress, vermoeid of slapeloos - C’est la Nuit

Stress, vermoeid of slapeloos - C’est la Nuit

Opgegroeid in een ondernemingsgezin heb ik van jongs af aan alle facetten mee gekregen van wat bij een eigen onderneming komt kijken. Mede daardoor ben in erg enthousiast geraakt zelf een slaapmaskerslabel op te zetten.

Voorliefde voor ontwerpen

C’est la Nuit is ontstaan uit een voorliefde voor ontwerpen en de verlangen naar het opzetten van een eigen onderneming. Continue word ik geprikkeld en alles wat me inspireert, sla ik op. Dit probeer ik op een creatieve manier te uiten.

Stress, vermoeid of slapeloos?

Mijn doelgroep krijgt elke dag veel te voorduren en velen hebben last van stress, oververmoeidheid en slapeloosheid. Ik ben daarover met verschillende mensen binnen en buiten mijn doelgroep gaan brainstormen en alles wat ik had opgeslagen resulteerde uiteindelijk in: C’est la Nuit een aroma therapeutisch slaapmasker label dat niet alleen fashionable is maar vooral bijdraagt aan een optimale nachtrust.

Opzetten van eigen label: C’est la Nuit

Naar mijn idee een sluitende oplossing voor veel van deze verontrustende klachten. Het opzetten van een eigen label en het ontwerpen van slaapmaskers is een droom die is uitgekomen en mede dankzij Qredits werkelijkheid is geworden. De combinatie van aromatherapie en het ontwerpen van collecties met een daaraan vastgebonden thema is zeer uitdagend. Er zijn veel ontwikkeling gaande omtrent slaapbevordering die van toepassing zullen zijn voor de verdere ontwikkeling en uitbereiding van mijn label.

C’est la nuit streeft naar een optimale nachtrust voor iedereen op elk gewenst moment om zo even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Check it out: www.cestlanuit.com.

 

Bekijk de mogelijkheden van Qredits

Stress, vermoeid of slapeloos - C’est la Nuit

Zakelijk krediet

Heb jij geld nodig om te starten of te groeien met je bedrijf? Een goed idee verdient een goede financiering. Je kunt bij ons terecht voor een zakelijke lening tot €250.000.

Stress, vermoeid of slapeloos - C’est la Nuit

Coaching

Wij geloven dat samenwerking leidt tot succes. Jij ook? Wij hebben een netwerk van ruim 550 vrijwillige coaches opgebouwd. Stuk voor stuk ervaren professionals uit het bedrijfsleven of ervaren ondernemers die jou graag verder helpen.

Stress, vermoeid of slapeloos - C’est la Nuit

Ondernemingsplan schrijven

Ga je starten met je onderneming en heb je nog geen plan? Een sterk ondernemingsplan is de basis van succes. We bieden vier verschillende opties. Bekijk ze snel!

Stress, vermoeid of slapeloos - C’est la Nuit