Zomer bij Dierenkliniek Nuland

Zomer bij Dierenkliniek Nuland

De zomer gaat starten en voor Yvet en haar medewerkers is dat even rust. Na lange dagen hard werken is er straks twee weken rust en dat is stiekem erg fijn vindt Yvet.

“Op drukke dagen wordt er veel gevraagd van ons team. Het is een drukke, maar soms ook een emotionele belasting voor ons. We hebben natuurlijk vaak te maken met zieke dieren, oude dieren en dieren die moeten worden ingeslapen. Dat gaat ook ons aan het hart. Maar ik ben zo trots op het team. Iedereen is goed op elkaar ingewerkt en we weten gewoon wat we aan elkaar hebben”.

Met trouwe klanten naar het katten café

Een resultaat van de samenwerking met het communicatiebureau is het programma voor loyale klanten. “Op basis van diepgaande gesprekken met trouwe klanten hebben we een nieuw programma opgetuigd voor loyale klanten en fans van de dierenkliniek. Zo hebben we bijvoorbeeld voor hen een high tea georganiseerd bij het eerste katten café in Den Bosch, voordat het officieel geopend was.  De klanten waren zo blij verrast. Wij maken hen blij en zij geven ons enorm waardevolle en nuttige feedback over de dierenkliniek. Echt een win-win situatie."

Constante uitdaging

“Een constante uitdaging blijft hoe je nou echt die klant alle aandacht en tijd kan geven? Dit blijft namelijk lastig met een inloopspreekuur. En dat terwijl mensen juist graag langskomen tijdens dit spreekuur. Wij hebben die in de ochtend en in de avond, dus mensen komen rustig voor en na hun werk om hun probleem met hun huisdier met ons te bespreken. Als het druk is, kan ik gewoon niet heel lang met de klant zitten. Daar baal ik van. Mocht iemand een tip hebben hoe dit anders kan, hoor ik het graag!"

Geven loont

“Wij geloven erin dat als je veel geeft je uiteindelijk er ook iets voor terugkrijgt. Dit heeft zich onlangs nog bewezen. Wij werken veel samen met specialisten uit Oisterwijk (VSO) waar wij veel klanten naar doorverwijzen die zeer specialistische hulp nodig hebben voor hun dieren. Een paar weken geleden heeft een specialist uit Oisterwijk in onze dierenkliniek, samen met mij en mijn team, een complexe operatie uitgevoerd. De klant waardeerde dit enorm, voor ons was het heel leerzaam en de arts vond het fijn dat hij iets terug kon doen voor ons. Een echte win-win-win situatie dus:)."

En nu?

“Even vakantie nemen en dan weer doorgaan! We zijn op de goede weg bezig. Met ons loyaliteitsprogramma en de inloopspreekuren. Maar ook werken we toe naar een nieuwe service waarmee we de klanten online nog beter kunnen ontzorgen en faciliteren. Genoeg te doen nog dit jaar.”

Bekijk de mogelijkheden van Qredits

Zomer bij Dierenkliniek Nuland

Zakelijk krediet

Heb jij geld nodig om te starten of te groeien met je bedrijf? Een goed idee verdient een goede financiering. Je kunt bij ons terecht voor een zakelijke lening tot €250.000.

Zomer bij Dierenkliniek Nuland

Coaching

Wij geloven dat samenwerking leidt tot succes. Jij ook? Wij hebben een netwerk van ruim 550 vrijwillige coaches opgebouwd. Stuk voor stuk ervaren professionals uit het bedrijfsleven of ervaren ondernemers die jou graag verder helpen.

Zomer bij Dierenkliniek Nuland

Ondernemingsplan schrijven

Ga je starten met je onderneming en heb je nog geen plan? Een sterk ondernemingsplan is de basis van succes. We bieden vier verschillende opties. Bekijk ze snel!

Zomer bij Dierenkliniek Nuland