Business Bootcamp

Groei. Focus. Ambitie. Kracht.

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte en interactieve training die helpt om je bedrijf een boost te geven? Geef je dan op voor de  Business Bootcamp op één van onze locaties

scroll naar beneden

Ben je lekker aan de weg aan het timmeren of kun je nog wel wat richting gebruiken? Investeren in jezelf als ondernemer is ongelooflijk belangrijk. Wist je dat jijzelf het plafond kan zijn van je eigen succes? Maar gelukkig kun je dat ook doorbreken. Jouw bedrijf kan namelijk alleen groeien als jijzelf groeit. En groeien doe je niet door nog harder te werken, maar juist door even stil te staan. Bij jezelf, bij jouw kwaliteiten, bij jouw ambities. Om ondernemers verder te helpen organiseren wij de Qredits Business Bootcamps.

Wat levert dit jou als ondernemer op?

Na deze eendaagse training

- Kun jij je nog beter onderscheiden van je concurrenten.
- Ken jij het onderscheidend vermogen van je bedrijf en weet je waar de focus moet liggen.
- Ga jij het onbenutte potentieel van je bedrijf gebruiken.
- Kun jij kort en krachtig over je bedrijf vertellen.
- Benut je jouw persoonlijke kracht als ondernemer.

Wil jij graag getriggerd worden? Dan gaan we samen werken aan nieuwe inzichten en strategieën om jou naar een hoger niveau te brengen. In slechts één dag krijg je een intensieve, interactieve en resultaatgerichte training van twee zeer ervaren trainers/coaches. (Daarom een Business Bootcamp!) In een kleine setting gaan we aan de slag om een volgende stap te zetten.

Alvast even voorproeven...

Wil jij alvast even voorproeven hoe de Business Bootcamp in z'n werk gaat. Wij nodigen je uit om hier ons filmpje te bekijken!

De vorige Business Bootcamps zijn door de deelnemers beoordeeld met een 8.8.
Marco de Jonge: "In één dag weer bij de kern van mijn bedrijf en zit ik vol energie"

PS We noemen het een Business Bootcamp. We gaan geen ‘gekke’ dingen doen. We noemen het zo omdat het een intensieve en interactieve dag is. Met nieuwe kennis en inzichten die je direct de volgende dag gaat toepassen om te groeien.

Locaties en kosten Nu aanmelden

 

Kijk snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen

Business Bootcamp

Locatie en kosten

Wil jij een volgende stap zetten in jouw ondernemerschap? Ben je op zoek naar een korte training die helpt om je bedrijf een boost te geven? Geef je dan op voor onze business bootcamps begin 2018!

Business Bootcamp

De trainers

Ontdek de trainers voor de Business Bootcamp. Patrick van Gils van TOPpresentaties en Renate Groenevelt van IDcoach.

Business Bootcamp

Ervaring

"Ik heb heel duidelijk weer mijn visie voor de komende tijd kunnen bepalen waardoor ik nu aan de slag ben gegaan met mijn strategie en doelstellingen", aldus Irma Driessen.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen hen thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Business Bootcamp