De trainers

De trainers

Renate Groenevelt - IDcoach

“Ik leer professionals hoe ze hun unieke kwaliteiten in kunnen zetten om met meer plezier en voldoening betere resultaten te behalen. Ik heb inmiddels ruim 20 jaar werkervaring op het gebied van communicatie, coaching, training, persoons- en teamontwikkeling.“

Patrick van Gils - TOPpresentaties

“Ik help ondernemers hoe zij zichzelf, hun bedrijf en hun producten/diensten onderscheidend kunnen positioneren, presenteren en pitchen; zowel naar klanten als toekomstige klanten. Ik leer ondernemers de geheimen van inspirerend en overtuigend spreken en communiceren vanuit een korte, krachtige kernboodschap waarmee je vol zelfvertrouwen jouw klant overtuigt en bouwt aan meer naamsbekendheid, klanten en groei van je bedrijf.“

Nu aanmelden

Bekijk ook

De trainers

Wat krijg je ervoor?

Ben jij een ZZP’er of MKB’er en wil je een volgende stap maken met je bedrijf? Dan ben je van harte welkom! Ontdek hier meer over de training en wat je allemaal kan verwachten.

De trainers

Locatie en kosten

Ben je op zoek naar een korte training die helpt om je bedrijf een boost te geven? Geef je dan op voor de Business Bootcamp op één van onze locaties.

De trainers

Ervaring

"Ik heb heel duidelijk weer mijn visie voor de komende tijd kunnen bepalen waardoor ik nu aan de slag ben gegaan met mijn strategie en doelstellingen", aldus Irma Driessen.

De trainers