Hulp nodig bij
niet betalende klanten?

scroll naar beneden

Goed debiteurenbeheer

Niet-betalende klanten kunnen je bedrijf veel geld kosten. Investeer daarom in deze e-learning. Je krijgt waardevolle tips en tools om facturen betaald te krijgen.

Deze e-learning laat je nadenken over je debiteurenbeheer: is je administratie op orde, betalen je klanten op tijd, zet je de juiste middelen in om achterstand te voorkomen?

De e-learning Debiteurenbeheer:

  1. Je leert hoe je het beste je administratie op orde kunt hebben.
  2. De e-learning geeft je tips & tools voor je debiteurenbeheer.
  3. Je volgt de procedures die nodig zijn om juridische vervolgstappen te kunnen zetten.
  4. De e-learning geeft voorbeelden van facturen, herinneringsbrieven en betalingsvoorwaarden.
  5. Je maakt je eigen debiteurenbeheerplan.
  6. De e-learning vraagt gemiddeld 8 uur.

Hoe werkt het

Een e-learning is een online cursus die je thuis achter de computer, in je eigen tempo, kan maken. De e-learning is altijd een combinatie van theorie, opdrachten, voorbeelden, testen en video’s. Er is gebruik gemaakt van de kennis van verschillende partijen: professionals binnen en buiten Qredits en onze partners. De e-learning bestaat uit losse modules en kan tussentijds onderbroken worden. 

Niet-betalende klanten kunnen je bedrijf veel geld kosten. Investeer daarom in deze e-learning. Je betaalt maar € 49,95 inclusief btw en krijgt waardevolle tips en tools om facturen betaald te krijgen.

Tablet gebruiken?

Dat kan! De e-learning werkt op een computer, laptop en tablet. Log in via de e-mail die je van ons hebt ontvangen en schrijf je ondernemingsplan waar en wanneer jij dat wil. Als je gebruik maakt van een pop-up blokkering dan zul je deze uit moeten zetten.

E-learning support

Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van een e-learning of heb je een e-learning gekocht maar heb je hierover vragen? We helpen je graag. Er zijn verschillende manieren waarop we je vragen kunnen beantwoorden. Klik hier voor de support-mogelijkheden.

Kosten

De e-learning kost je slechts € 49,95. Je kunt veilig afrekenen via een online kassa met iDeal en daarna direct aan de slag. 

Korting op je e-learning

Like ons op Facebook en ontvang direct een kortingscode ter waarde van 5 euro voor de e-learning Verkoopplan Schrijven. Geen Facebook? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg de kortingscode per mail.

Like ons op Facebook
Schrijf je in voor de nieuwsbrief