ondernemer Aanmelden EigenBaas Avondschool

EigenBaas Avondschool

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Heb je hier al ideeën over maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Geef je dan op voor de EigenBaas Avondschool.

Ben je benieuwd of er een ondernemer in je schuilt? Of weet je dat al en wil je jezelf daar verder in ontwikkelen? Dan is de EigenBaas Avondschool echt iets voor jou. Wij stomen je klaar om de eerste stap naar ondernemerschap te zetten.

Wat en voor wie is het?

De EigenBaas Avondschool heeft een doel: jou zo goed mogelijk  voorbereiden op het ondernemerschap. Het is een initiatief van Qredits Microfinanciering Nederland en wordt altijd georganiseerd in samenwerking met een gemeente, het UWV en ROC's.

Het is voor iedereen die een goed ondernemingsplan wil schrijven, kennis wil nemen van alle facetten van het ondernemerschap en serieus een volgende stap wil maken.
  

"Het was geen school, het was een feestje doelend op het feit dat we het allemaal zo ontzettend leuk vonden om erheen te gaan. De contacten die ik heb gelegd zijn even waardevol als de kennis die ik heb opgedaan. Alles is aan bod gekomen, van netwerken tot het maken van een financiële balans, van USP's tot praktische zaken voor het regelen van je bedrijfsstart."
Aldus deelnemer Maaike Grovenstein van de EigenBaas Avondschool in Zoetermeer, inmiddels trotse eigenaresse van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. Lees haar verhaal.

Hoe werkt het?

We nemen je mee in de echte ondernemerswereld. Met een groep ondernemers in spé, maximaal vijftien, schrijf je in tien weken tijd je eigen ondernemingsplan. Dit doe je onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Thema’s zoals persoonlijke effectiviteit, SWOT analyse, marktonderzoek, social media en financiering komen aan bod. Elk thema wordt verzorgd door een expert op dat gebied.

Locaties en data

De EigenBaas Avondschool werd in 2016 aangeboden in de steden Rotterdam, Eindhoven en Almelo. Door de vele aanmeldingen waren deze locaties zo vol.

Vanaf 2017 zullen we de Avondschool in meerdere locaties gaan aanbieden. Op dit moment zijn we bezig met organisatie hiervan samen met verschillende gemeentes, ROC's en het UWV. Begin januari weten we meer. Geef onderaan dat je geïnteresseerd bent: dan laten we je weten als de nieuwe informatie bekend is.

Interesse?

Heb je interesse? Vul dan het onderstaande interesseformulier in en we houden je op de hoogte over de locaties en de data van de klassen volgend jaar. Belangrijk is dat, als je meedoet, je elke avond aanwezig bent en dat je enthousiast en gemotiveerd met het programma meedoet.  Het programma bestaat uit tien lesavonden, een werkboek en een licentie voor de e-learning Ik word EigenBaas.

Kosten

De kosten voor een EigenBaas Avondschool bedragen € 275,- ex. BTW voor de hele cursus inclusief lesmateriaal. 

Interesse formulier EigenBaas Avondschool

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je per email op de hoogte over de locaties en data voor de EigenBaas Avondschool in 2017.

Mocht je nog vragen hierover hebben, dan kan je altijd contact opnemen met Qredits:
M: eigenbaasavondschool@qredits.nl
T   0900 - 77 33 487

Geslacht
Velden met een * zijn verplicht
ondernemer Aanmelden EigenBaas Avondschool