Welke locaties

Welke locaties

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Maar vind je het lastig om je plannen goed op papier te krijgen? Geef je dan op voor de EigenBaas Avondschool op één van onze locaties.

Landelijk

De EigenBaas Avondschool wordt door het hele land georganiseerd. De locaties wisselen per periode.

Beschikbare locaties

Alle EigenBaas Avondscholen zijn inmiddels gestart. In januari starten we op nieuwe locaties door heel het land. Houd deze pagina goed in de gaten.

Geef je nu op

* Genoemde data zijn onder voorbehoud

Lees ook

Welke locaties

Wat zijn de kosten

De kosten voor een EigenBaas Avondschool bedragen € 275,- (ex BTW) voor de hele cursus, inclusief lesmateriaal.

Welke locaties

Past dit bij mij

De EigenBaas Avondschool is heel praktijkgericht. Wij geloven namelijk dat je het beste kunt leren van professionals uit de praktijk. Als jij gelooft in je idee en in jouw kracht als ondernemer dan helpen wij je verder om je plannen concreet te maken en alles eruit te halen wat je in je hebt.

Welke locaties

Hoe kun je aanmelden

Hoe werkt aanmelden en wat kun je verwachten?

Deelnemers beoordelen de EigenBaas Avondschool met een 8!

"Het was geen school, het was een feestje! We vonden het allemaal zo ontzettend leuk om erheen te gaan. De contact die ik heb gelegd zijn even waardevol als de kennis die ik heb opgedaan. Alles is aan bod gekomen, van netwerken tot het maken van een financiële balans en van USP's tot praktische zaken voor het regen van mijn bedrijfsstart", aldus Maaike Grovenstein oud-deelnemer van EigenBaas Avondschool Zoetermeer.

Welke locaties