Ondernemers
vormen de gemeente

Of het nou gaat om de nieuwe gitaarwinkel of de bloemenzaak die er al jaren zit, zij zorgen ervoor dat de gemeente bloeit. En als gemeente speel je een belangrijke rol als het gaat om ondernemerschap. Jij kunt jouw ondernemers helpen starten óf doorgroeien naar een toekomstbestendige onderneming.

Hoe je deze rol als gemeente kunt pakken? 

 

scroll naar beneden

Lesprogramma's in jouw gemeente

Ondernemers vormen de gemeente

Ondernemersschool in jouw gemeente

Een vliegende start voor ondernemers. Startende ondernemers willen zich bezig houden met hun passie, ze willen ondernemen en vooral gaan. Toch komen er veel dingen bij het ondernemerschap kijken, waar ondernemers niet altijd bewust kiezen of aan denken. Zoals het onderzoeken van de markt, nadenken over financiering en schrijven van een ondernemingsplan. De Ondernemersschool geeft deze handvaten, zodat ondernemers zich kunnen focussen op wat er écht toe doet. De Ondernemersschool is hét lesprogramma waarmee jij de startende ondernemers uit jouw gemeente een springplank biedt voor een vliegende start.

Ondernemers vormen de gemeente

Toekomstgericht Ondernemen

Toekomstbestendig ondernemen. Als gemeente wil je dat de ondernemers in jouw gemeente de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan. En als je als ondernemer al een tijdje onderweg bent, komen er genoeg vraagstukken op je af. Vragen als: mijn bedrijf groeit, hoe ga ik hiermee om? Hoe word -of blijf- ik toekomstbestendig? Thema’s waarin de gemeente een mooie rol kan pakken, om een duurzaam ondernemersklimaat te bewerkstelligen. Om deze rol te kunnen pakken als gemeente, ontwikkelde we het lesprogramma Toekomstgericht Ondernemen. Ook voor in jouw gemeente.

Ondernemers vormen de gemeente

Trainingen in jouw gemeente

Op ondernemers komt vaak veel af. Wij helpen deze ondernemers graag met alles wat bij het ondernemerschap komt kijken. Omdat geen ondernemer hetzelfde is bieden wij 10 verschillende ondernemerstrainingen aan waarmee de ondernemer de volgende dag al stappen vooruit maakt. De trainingen worden gegeven door ervaren ondernemers, die de ondernemers meenemen in voorbeelden uit de praktijk. En daarbij krijgen ze de kans om te sparren met andere deelnemende ondernemers!

We werken graag samen

Met deze organisaties hebben we de lesprogramma's al georganiseerd.

Benieuwd welk programma het best bij jouw gemeente past? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Oscar Dragt ([email protected]) of Janniek Bruins ([email protected]). We denken graag met je mee!

Ondernemers vormen de gemeente