Ondernemersschool in jouw gemeente

Ondernemersschool in jouw gemeente

De kledingzaak om de hoek, die knusse koffietent, de geliefde hoedenwinkel, of die geweldige bed & breakfast. Terwijl de ondernemers in jouw gemeente hun droom achterna gaan door te ondernemen, zorgen zij voor leven in de gemeente. Maar hoe mooi ondernemen ook is, er komt ook genoeg op starters af waar ze niet direct voor kiezen. Ze beginnen geen bedrijf om te zwoegen op een ondernemingsplan of te klungelen met hun eerste social post. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet uitvinden. De Ondernemersschool helpt bij de basis. Starters beginnen bij de Ondernemersschool, ook in jouw gemeente.

Het lesprogramma

De Ondernemersschool is hét lesprogramma van Qredits waarmee jij de startende ondernemers uit jouw gemeente een springplank biedt voor een vliegende start. In een kleine groep van maximaal 15 deelnemers ontdekken de ondernemers hun kwaliteiten, schrijven ze hun ondernemingsplan en worden ze vaardig in het ondernemen. Zo is er veel aandacht voor en met elkaar. In tien weken tijd schrijven de deelnemers hun eigen ondernemingsplan. Dit doen zij onder begeleiding van docenten: ervaren ondernemers en professionals die niet alleen vakkundig zijn, maar ook veel expertise en ervaring met zich mee brengen. Het programma wordt zowel online als offline gegeven.

Welke kosten zijn aan het lesprogramma verbonden?

Na het doorlopen van de Ondernemersschool kan er gebruik worden gemaakt van maximaal 2 sessies van een coach om je ondernemersplan te versterken. En omdat Qredits geen winstoogmerk heeft, maar al haar opbrengsten direct investeert in goede begeleiding van starters, kunnen wij dit programma tegen kostprijs aanbieden. De kosten van de organisatie en realisatie van de Ondernemersschool zijn €7.500,- (excl. Btw).

"Het was geen school, het was een feestje! We vonden het allemaal zo ontzettend leuk om erheen te gaan. De contacten die ik heb gelegd zijn even waardevol als de kennis die ik heb opgedaan. Alles is aan bod gekomen, van netwerken tot het maken van een financiële balans en van USP's tot praktische zaken voor het regelen van mijn bedrijfsstart", aldus Maaike Grovenstein oud-deelnemer van Ondernemersschool Zoetermeer

Benieuwd welk programma het best bij jouw gemeente past? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Oscar Dragt ([email protected]). We denken graag met je mee! Direct aanmelden? Vul dan onderstaande formulier in!

 

Ondernemersschool voor migranten

De Ondernemersschool, maar dan anders. Het programma voor migranten bevat meer lessen dan het reguliere programma voor de ‘Ondernemersschool’. In dit speciaal ontwikkelde programma wordt rekening gehouden met de taalbarrière van ondernemers en geven we extra aandacht aan de manier waarop het ondernemerschap in Nederland is georganiseerd.

Ben jij klaar om ondernemerschap in jouw gemeente een boost te geven? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en dan nemen we contact met je op!

Geslacht
Ik ben een nieuwe klant
Velden met een * zijn verplicht

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Ondernemersschool in jouw gemeente