Toekomstgericht Ondernemen in jouw gemeente

Toekomstgericht Ondernemen

Als gemeente wil je dat de ondernemers in jouw gemeente de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan. En als je als ondernemer al een tijdje onderweg bent, komen er genoeg vraagstukken op je af. Vragen als: mijn bedrijf groeit, hoe ga ik hiermee om? Hoe word -of blijf- ik toekomstbestendig? Thema’s waarin de gemeente een mooie rol kan pakken, om een duurzaam ondernemersklimaat te bewerkstelligen. Om deze rol te kunnen pakken als gemeente, ontwikkelde we het lesprogramma Toekomstgericht Ondernemen. Ook voor in jouw gemeente.

 Top trainers en gastsprekers  Samen met gelijkgestemden  Persoonlijke aandacht  Focus en inspiratie  Implementatie met begeleiding

Het lesprogramma

Toekomstgericht Ondernemen is hét lesprogramma waarmee jij ondernemers uit jouw gemeente helpt in hun vraagstukken voor een duurzame oplossing. Tijdens het programma houden ze hun bedrijf tegen het licht. Zodat ze daarna weer kunnen groeien. Kortom; ze ontwikkelen een groeistrategie waarmee zij met vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen. In zes weken ontwikkelen de ondernemers in jouw gemeente een duurzaam business model. Ze worden geïnspireerd door vier experts, waaruit nieuwe en andere inzichten ontstaan. Vervolgens worden ze in de weken erna begeleid om het te stimuleren en de groeistrategie goed toe te passen.

‘Door het enthousiasme van alle ondernemers kun je ontzettend veel leren van elkaar. Ik kijk opnieuw met een frisse en kritische blik naar mijn eigen bedrijf’, aldus Kim van der Zee, Wijn&Spijslokaal de Kastanje

Welke kosten zijn aan het lesprogramma verbonden?

En omdat Qredits geen winstoogmerk heeft, maar al haar opbrengsten direct investeert in goede begeleiding van ondernemers, kunnen wij dit programma tegen kostprijs aanbieden. De kosten van de organisatie en realisatie van Toekomstgericht Ondernemen, met maximaal 15 deelnemers zijn €400,- per deelnemer (excl. btw).

Ben jij klaar om ondernemerschap in jouw gemeente een boost te geven? Of wil je wat meer informatie over het lesprogramma? Neem dan contact op met Oscar Dragt ([email protected]). 

 

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Toekomstgericht Ondernemen in jouw gemeente