Samenwerking

Samenwerking Ondernemersschool

Wil jij de Ondernemersschool aanbieden in jouw regio en daarmee ondernemers in spé een stap verder helpen? Wij informeren je graag hieronder over de mogelijkheden.

Als je je gegevens achter laat via het onderstaande interesse formulier dan nemen we contact met je op.

Wat is het en voor wie is het?

De Ondernemersschool heeft als doel om ondernemers in spé voor te bereiden op het succesvol starten van een eigen bedrijf. Hierbij ligt de focus op het schrijven van een goed ondernemingsplan en het vergroten van ondernemersvaardigheden.

De Ondernemersschool is een initiatief van Qredits Microfinanciering Nederland en kan worden georganiseerd in samenwerking met o.a. gemeenten, provincies, het UWV en ROC's. Samen stomen wij de deelnemers klaar om de eerste stappen te zetten naar het ondernemerschap.

Het is voor iedereen die een goed ondernemingsplan wil schrijven, kennis wil opdoen van alle facetten van het ondernemerschap en een serieuze volgende stap wil maken.
 

"Het was geen school, maar een feestje doelend op het feit dat we het allemaal zo ontzettend leuk vonden er om erheen te gaan. De contacten die ik heb gelegd zijn even waardevol als de kennis die ik heb opgedaan. Alles is aan bod gekomen, van netwerken tot het maken van een financiële balans, van USP's tot praktische zaken voor het regelen van je bedrijfsstart."
Aldus deelnemer Maaike Grovenstein van de Ondernemersschool in Zoetermeer, inmiddels trotse eigenaresse van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan.

Hoe werkt het?

Qredits neemt de deelnemers mee in de  echte ondernemerswereld. Naast het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden schrijven de deelnemers in tien weken tijd hun eigen ondernemingsplan. Dit doen zij onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Samen gaan ze aan de slag. Elk thema van het ondernemingsplan wordt besproken, zoals persoonlijke effectiviteit, SWOT analyse, marktonderzoek, social media en financiering.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Ondernemersschool en over de mogelijkheden om samen te werken? Dowload dan hier het pakket met daarin een informatiepakket, een plannings kalender en een algemene flyer bestemd voor de werving van de deelnemers.

Download informatiepakket

Welke kosten zijn eraan verbonden?

De organisatie en realisatie van de Ondernemersschool, met maximaal twintig deelnemers, wordt aangeboden voor € 5.500,- (excl. btw). Omdat Qredits een non-profit organisatie met een ANBI-status is, kunnen wij dit programma voor de kostprijs aanbieden. Meer informatie hierover vind je in het informatiepakket.

Heb jij interesse om samen te werken?

Heb je interesse om de Ondernemersschool aan te bieden in jouw regio? Of wil je de rol van (gast) docent verzorgen? Vul dan hieronder het interesse formulier in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op om de mogelijke samenwerking te bespreken.

Mocht je nog vragen hebben over de Ondernemersschool, dan kan je altijd ons mailen of bellen:
M: ondernemersschool@qredits.nl
T:   0546-534010

Geslacht
Velden met een * zijn verplicht

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Deelnemers beoordelen de Ondernemersschool met een 8!

"Het was geen school, het was een feestje! We vonden het allemaal zo ontzettend leuk om erheen te gaan. De contact die ik heb gelegd zijn even waardevol als de kennis die ik heb opgedaan. Alles is aan bod gekomen, van netwerken tot het maken van een financiële balans en van USP's tot praktische zaken voor het regen van mijn bedrijfsstart", aldus Maaike Grovenstein oud-deelnemer van Ondernemersschool Zoetermeer.

Samenwerking