Samenwerking

Samenwerking Ondernemersschool

De Ondernemersschool heeft als doel om ondernemers in spe voor te bereiden op het succesvol starten van een eigen bedrijf. Het is een initiatief van Qredits Microfinanciering Nederland en kan worden georganiseerd in samenwerking met o.a. gemeenten, provincies, het UWV en ROC's

 

Wil jij de Ondernemersschool aanbieden in jouw regio en daarmee ondernemers in spe een stap verder helpen? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en dan nemen we contact met je op. 

Geslacht
Velden met een * zijn verplicht

Wat is het en voor wie is het?

De Ondernemersschool stoomt deelnemers klaar voor de eerste stappen van het ondernemerschap. De focus ligt op het schrijven van een goed ondernemingsplan en het vergroten van je ondernemersvaardigheden. De Ondernemersschool is voor iedereen die kennis wil opdoen van alle facetten van het ondernemerschap en een serieuze stap wil zetten.

Lesprogramma

Qredits neemt de deelnemers mee in de echte ondernemerswereld. Naast het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden schrijven de deelnemers in tien weken tijd hun eigen ondernemingsplan. Dit doen zij onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Samen gaan ze aan de slag. Elk thema van het ondernemingsplan wordt besproken, zoals persoonlijke effectiviteit, SWOT analyse, marktonderzoek, social media en financiering.

Welke kosten zijn eraan verbonden?

De organisatie en realisatie van de Ondernemersschool, met maximaal twintig deelnemers, wordt aangeboden voor € 5.500,- (excl. btw). Omdat Qredits een non-profit organisatie met een ANBI-status is, kunnen wij dit programma voor de kostprijs aanbieden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Ondernemersschool en over de mogelijkheden om samen te werken? Bekijk dan onze folder.

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer!

M: [email protected]

T: 0546-534010

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Deelnemers beoordelen de Ondernemersschool met een 8!

"Het was geen school, het was een feestje! We vonden het allemaal zo ontzettend leuk om erheen te gaan. De contact die ik heb gelegd zijn even waardevol als de kennis die ik heb opgedaan. Alles is aan bod gekomen, van netwerken tot het maken van een financiële balans en van USP's tot praktische zaken voor het regen van mijn bedrijfsstart", aldus Maaike Grovenstein oud-deelnemer van Ondernemersschool Zoetermeer.

Samenwerking