Past dit bij mij

Past dit bij mij

De Ondernemersschool is heel praktijkgericht. Wij geloven namelijk dat je het beste kunt leren van professionals uit de praktijk. Als jij gelooft in je idee en in jouw kracht als ondernemer. Dan helpen wij je verder om je plannen concreet te maken en alles eruit te halen wat je in je hebt.

Meld je aan als je:

  • Een ondernemer bent in hart en nieren
  • Behoefte hebt om klassikaal je plannen concreet te maken
  • Wilt sparren om je ideeën verder uit te werken
  • Behoefte hebt aan een netwerk met ondernemers
  • Je ongeveer vier uur per week de tijd hebt voor zelfstudie

Vooropleiding

Je hebt geen vooropleiding nodig om deel te nemen aan de Ondernemersschool. Wel vragen we je bij je aanmelding om je motivatie toe te lichten. Natuurlijk verwachten we van je dat je probeert alle tien de lesavonden aanwezig te zijn, zodat je de cursus zo goed mogelijk kunt doorlopen.

Registreer je nu

Lees ook

Past dit bij mij

Wat levert het op

De Ondernemersschool heeft één doel: jou zo goed mogelijk voorbereiden op het ondernemerschap.

Past dit bij mij

Lesprogramma

We nemen je mee in de echte ondernemerswereld. Met een groep ondernemers in spe, maximaal twintig, schrijf je in tien weken tijd je eigen ondernemingsplan. Dit doe je onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven.

Past dit bij mij

Wat zijn de kosten

De kosten voor de Ondernemersschool bedragen € 275,- (ex BTW) voor de hele cursus, inclusief lesmateriaal.

Deelnemers beoordelen de Ondernemersschool met een 8!

"Het was geen school, het was een feestje! We vonden het allemaal zo ontzettend leuk om erheen te gaan. De contact die ik heb gelegd zijn even waardevol als de kennis die ik heb opgedaan. Alles is aan bod gekomen, van netwerken tot het maken van een financiële balans en van USP's tot praktische zaken voor het regen van mijn bedrijfsstart", aldus Maaike Grovenstein oud-deelnemer van Ondernemersschool Zoetermeer.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Past dit bij mij