E-learning Ondernemingsplan Schrijven

E-learning Ondernemingsplan Schrijven

Op zoek naar hulp bij het schrijven van jouw ondernemingsplan? Dan is de gratis e-learning Ondernemingsplan Schrijven echt iets voor jou.

Let op! Volg jij de Qredits Ondernemersschool? Dan heb jij via de e-mail jouw eigen e-learning omgeving ontvangen. Deze wijkt af van onderstaande e-learning.

Kenmerken van deze e-learning

  • Eerste e-learning in Nederland waarbij je zelf een ondernemingsplan schrijft (voorbeeld);
  • E-learning is volledig afgestemd op de kleine zelfstandige ondernemer;
  • Het zet je aan het denken en het dwingt je om je plannen concreet te maken;
  • Het ondernemingsplan kun je meteen gebruiken voor een kredietaanvraag bij Qredits;
  • De e-learning vraagt gemiddeld 15 uur van de ondernemer.
  • Van deze e-learning is ook een Engelstalige versie beschikbaar.
  • Lees meer kenmerken 

Hoe werkt het

Een e-learning is een online cursus die je op elke computer of tablet, in jouw eigen tempo, kan maken. De e-learning is altijd een combinatie van theorie, opdrachten, voorbeelden, testen en video’s. Er is gebruik gemaakt van de kennis van verschillende partijen: professionals binnen en buiten Qredits en onze partners. De e-learning bestaat uit losse modules en kan tussentijds onderbroken worden. Bekijk ook de gratis demo-versie.

Tablet gebruiken?

Dat kan! De e-learning werkt op een computer, laptop en tablet. Een smartphone is te klein om de e-learning te gebruiken. Log in via de e-mail die je van ons hebt ontvangen en schrijf je ondernemingsplan waar en wanneer jij dat wil. Als je gebruik maakt van een pop-up blokkering dan zul je deze uit moeten zetten.

E-learning support

Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van je gratis e-learning of heb je hierover vragen? We helpen je graag. Er zijn verschillende manieren waarop we je vragen kunnen beantwoorden. Klik hier voor de support-mogelijkheden.

The English version is also available by clicking the button below.

E-learning Ondernemingsplan Schrijven