E-learning Ondernemingsplan Schrijven

E-learning Ondernemingsplan Schrijven

Als je een eigen onderneming wilt beginnen, is het verstandig eerst een goed ondernemingsplan te maken voor jouw product of dienst. Qredits wil jou als startende ondernemer graag op weg helpen om een succesvol eigen bedrijf te kunnen starten en potentiële klanten te bereiken. Heb jij hulp nodig om alle onderdelen uit het Business Model Canvas op een rijtje te krijgen? Dan is de gratis e-learning Ondernemingsplan Schrijven echt iets voor jou. De gegevens die je hieronder invult zijn noodzakelijk voor het verzenden van de e-learning. Voor meer informatie over de verwerking van je gegevens en ons bewaarbeleid verwijzen wij je naar ons privacystatement.

De e-learning zet je aan het denken en zorgt ervoor dat je van je plannen concreet jouw businessplan kunt maken. Aan de hand van verschillende opdrachten maak je van een goed idee een echt ondernemingsplan voor jouw bedrijf. Nadat je bent ingeschreven bij de kamer van koophandel ga je op zoek naar iemand die je gaat financieren. Het eindproduct kan je gebruiken voor jezelf, zakelijke partners, investeerders die je nodig hebt en als je een financiering nodig hebt natuurlijk voor je kredietaanvraag bij Qredits.

Voor jou?

Wil je ondernemer worden en je plannen goed op papier krijgen? Ben je gemotiveerd en wil je de tijd nemen om goed na te denken over ondernemerschap? Dan is deze e-learning voor jou.

Deze e-learning is niet geschikt als je binnen één uur je plan op papier moet hebben, je de Nederlandse taal niet voldoende beheerst of als je persoonlijke begeleiding wilt.

Kenmerken

  • De e-learning is een combinatie van theorie, opdrachten, voorbeelden, testjes en video's over het schrijven van een ondernemingsplan en ondernemerschap.
  • De e-learning bevat 6 modules die je moet doorlopen en kunt volgen wanneer jij wilt. Je kunt altijd tussentijds onderbreken en later weer verder gaan.
  • De e-learning vraagt gemiddeld 15 uur van de ondernemer.
  • Eerste e-learning in Nederland waarbij je zelf een ondernemingsplan schrijft. 
  • E-learning is volledig afgestemd op de kleine zelfstandige ondernemer.
  • Van deze e-learning is ook een Engelstalige versie beschikbaar.

Resultaat

  • Een goed bedrijfsplan
  • Ook staat er in een ondernemingsplan een financieel plan in Excel
  • Inzicht en kennis van de verschillende aspecten van het ondernemerschap.

Tablet gebruiken?

Dat kan! De e-learning werkt op een computer, laptop en tablet. Een smartphone is te klein om de e-learning te gebruiken. Log in via de e-mail die je van ons hebt ontvangen en schrijf een goed businessplan waar en wanneer jij dat wil. Als je gebruik maakt van een pop-up blokkering dan zul je deze uit moeten zetten.

E-learning support

Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van je gratis e-learning of heb je hierover vragen? We helpen je graag. Er zijn verschillende manieren waarop we je vragen kunnen beantwoorden. Bekijk ook de gratis demo-versie.

Let op! Volg jij de Qredits Ondernemersschool? Dan heb jij via de e-mail jouw eigen e-learning omgeving ontvangen. Deze wijkt af van onderstaande e-learning.

E-learning Ondernemingsplan Schrijven