Ondernemingsplan horeca

Ondernemingsplan horeca

Altijd al een horeca onderneming willen opstarten? Hier komt het nodige bij kijken en het is altijd verstanding om een ondernemingsplan op te stellen. Qredits heeft een sjabloon ontwikkeld waarmee je op een makkelijke manier je ondernemingsplan volledig kunt invullen. 

Download de template en start direct. 

Referenties

Qredits heeft al een groot aantal ambitieze ondernemers geholpen bij het opzetten van een horeca onderneming. Zo heeft Robin Walschots, met hulp van Qredits, de lunchzaak "Brownies & Downies" opgericht in Eindhoven . De onderneming bleek een succes te zijn, maar uitbreiding bleek wel noodzakelijk. Een extra financiering door Qredits heeft ervoor gezorgd dat dit ook mogelijk was.

Naast horeca op vaste locaties heeft Qredits ook geholpen met de financiering van de foodtruck van Rich Pork, de luxe boten van Amsterdam Yachts, en de financiering van de Sapkar.

Valkuilen

Er zijn een hoop zaken waar je tegenaan kan lopen. Onderstaand 5 belangrijke punten om rekening mee te houden bij het opstarten van een horeca zaak:

  • Ken je gasten en verdiep je in je mogelijke publiek
  • Administratie kun je niet allemaal zelf doen, dus zorg voor een goede boekhouder die de fiscale voordelen van bijvoorbeeld de Belastingdienst kent.
  • Het plan ligt er en de financiering is (bijna) rond, maar de daadwerkelijke start van je bedrijf wordt vaak uitgesteld. Durf te beginnen en fouten te maken!

Inhoud van de template

Het ondernemingsplan is een document waarin je gedetailleerd beschrijft wie jij bent als ondernemer, wat jouw product en/of dienst is en hoe je het gaat financieren.

  • De ondernemer
  • Het marketingplan
  • Financieel plan

Bekijk een voorbeeld van een ingevuld ondernemingsplan.

Maak een gratis Qredits-account en download het plan

Om het ondernemingsplan te kunnen downloaden, log je in met je Qredits-account. Heb je deze nog niet? Dan kan je deze hieronder aanmaken. Na het invullen van de gegevens kun je gratis gebruik maken van onze template voor ondernemingsplan.

Eenmalige e-mail
We mailen je maar één keer na het downloaden van het sjabloon om jouw ervaring met het invullen te horen.

Inloggen met Qredits-account  Nu een Qredits-account aanmaken

Bekijk ook

Ondernemingsplan horeca

Ondernemerstest

Wat voor type ondernemer ben jij? Een kritische denker, een gestructureerde organisator, een communicator of ben je toch meer het creatieve brein? Doe de test!

Ondernemingsplan horeca

10 tips voor je ondernemingsplan

Wij zetten voor je op een rijtje waar je aan moet denken. Je kunt direct aan de slag.

Ondernemingsplan horeca

Alles viel op z'n plek

"Hard werken loont. Dit is echt de beste beslissing in mijn leven geweest’’, schrijft Irma van de Pol. Samen met haar compagnon Remco Sanders is ze een sportschool begonnen.

Ondernemingsplan horeca