Voorbeeld-blog

Voorbeeld-blog

Hieronder lees je een voorbeeld van 'Het verhaal van'. Gebruik het als inspiratie om je eigen verhaal te schrijven.

 

Lite & Dark ís Bastiaan Spohr

“Lite & Dark is precies wat ik voor ogen had: een lichte, frisse en hippe plek waar mensen gezonde en eerlijke fruitshakes kunnen drinken, maar ook verleid worden door onze chocolade producten. Het gaat immers op de balans, je hoeft niet 24u per dag bezig te zijn met gezond eten.

Verschillende ideeën

Dit is totaal anders dan wat ik ooit heb gedaan. Ik werkte in de Fusie & Overname markt, zeventig uur per week en had een mooi toekomstperspectief. Maar de uitdaging hield op en wat bereikte ik nou met dit werk? Ik ging reizen, nadenken, inspiratie zoeken en eenmaal thuis had ik verschillende ideeën waar ik wat mee wilde. Lite&Dark was er één van: gezonde en verse fruitshakes (Lite) en pure donkere chocolade producten (Dark).  

Geen kans bij de bank

Toen ik nog een kleine financiele injectie zocht, naast familiegeld en een lening van de Gemeente Amsterdam, kwam ik in de knel. Alle banken sloten hun deuren en dat terwijl ik dacht dat het mij wel zou lukken met mijn financiele ervaringen. De volgende stap was Qredits en toen ging het snel. De website zag er makkelijk en toegankelijk uit, een aanvraag was zo gedaan. De bedrijfsadviseur kwam langs, het krediet werd gestort en in september 2010 ging Lite & Dark open!

Groeien met Qredits

Vanaf 2012 is mijn omzet elk jaar verdubbeld en open ik in juni een tweede vestiging op de Zeedijk in Amsterdam. Voor het opzetten hiervan ben ik weer naar Qredits gegaan, ik vond het een fijne samenwerking, dus waarom zou ik ergens anders heen gaan?

Ik verkoop mijzelf

Lite & Dark succesvol neerzetten, dat is mijn missie. Dat ik ervan moet leven is natuurlijk wel belangrijk, maar mijn passie ligt bij mijn concept. Ik ben Lite & Dark en daarom gaat het misschien ook zo goed, ik verkoop gewoon mijzelf.”

http://www.litedark.nl/

Voorbeeld-blog