Toekomstgericht Ondernemen

Toekomstgericht Ondernemen

Met vertrouwen de toekomst tegemoet? Misschien is het nu nog lastig te geloven. Maar met de juiste draai aan je business model kan je best wel eens sterker uit de strijd komen. Voor ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst.

Toekomstgericht Ondernemen

De titel van dit programma verklapt het al. Waar je nu nog worstelt met je businessplan, ben je na het volgen van het programma helemaal klaar voor het ondernemerschap van de toekomst. Je wordt getriggerd om jezelf en je bedrijf tegen het licht te houden. Met als uiteindelijke doel; een duurzaam business model voor je bedrijf.

6 weken les

Hoe je tot dat eindproduct komt? Daar hebben we bij Qredits een lesprogramma voor ontwikkeld. Je zult in de eerste zes weken elke week online klassikaal begeleid worden in dit traject door de docent. Aanvullend zijn er gastdocenten die belangrijke onderwerpen extra uitlichten in deze lessen. Zowel op persoonlijk ondernemerschap als financieel vlak dagen we je uit goed na te denken over je model. Zodat het uiteindelijk staat als een huis!

100 dagen knallen

Na deze eerste anderhalve maand heb jij een nieuw businessmodel staan. In de 100 dagen erna ga je aan de slag. En omdat je het niet alleen doet, maar in groepsverband, heb je meteen een stok achter de deur om je ervaringen in die 100 dagen te delen. Gedeelde smart is immers halve smart. In de tussentijd kun je voor je vragen altijd terecht bij je docent. Je hoeft het dus zeker niet alleen te doen, maar jij bent wel aan zet.

Terugkomsessie

Er wordt online een terugkomsessie georganiseerd. Daarin staat de vraag centraal. Waar sta jij nu, zo’n kleine vijf maand later? Wij durven te stellen dat je dan toekomstgericht kunt ondernemen. En dan? Dan kun jij de toekomst aan! 

Individuele coaching

Ook is het een optie om een coachingstraject van drie maanden te reserveren. Deze coach helpt jou bij het aangepaste ondernemingsplan. Je hebt aan deze coach een waardevolle sparringpartner in de implementatiefase.

Kosten

Per deelnemer liggen de kosten op €400,- exclusief btw. Voor kredietklanten van Qredits gelden afwijkende prijsafspraken. Meld je als kredietklant van Qredits aan via je bedrijfsadviseur of via het mailadres [email protected].

Startdatum Starttijd Organisator Locatie
29/03/2021 14.00 Qredits Online Aanmelden
31/03/2021 19.00 Qredits Online Aanmelden

Toekomstgericht Ondernemen