Toekomstgericht Ondernemen

Toekomstgericht Ondernemen

Met vertrouwen de toekomst tegemoet? Het kan met de juiste draai aan je business model. Voor startende ondernemers of bestaande ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst.

Top trainers en gastsprekers  Samen met gelijkgestemden  Persoonlijke aandacht  Focus en inspiratie  Implementatie met begeleiding

In 6 weken een duurzaam business model

De titel van dit programma verklapt het al. Waar je nu nog worstelt met je businessplan, ben je na het volgen van het programma helemaal klaar voor het ondernemerschap van de toekomst. Je wordt getriggerd om jezelf en je bedrijf tegen het licht te houden en je bedrijf vanuit daar weer te laten groeien. Met als uiteindelijke doel; een duurzaam business model voor je bedrijf. 

Samen met maximaal 15 andere gelijkgestemde ondernemers volg je het lesprogramma. Aangezien dit een kleine groep is, is er voldoende persoonlijke aandacht. Door samen kritisch te kijken naar je onderneming kijk je met frisse blik en krijg je voldoende motivatie om door te gaan. Door de hoofddocent houd je de focus (namelijk een nieuw business model formuleren), maar door de vier experts word je geïnspireerd (krijg je weer nieuwe en andere inzichten). De gemiddelde studiebelasting is ongeveer 8 uur per week, inclusief de lessen. Na het lesprogramma word je niet direct losgelaten maar helpen we je bij het omzetten van de theorie naar de praktijk.

Hoe je tot dat eindproduct komt? Daar hebben we bij Qredits een lesprogramma voor ontwikkeld. Je zult in de eerste zes weken elke week online klassikaal begeleid worden in dit traject door de docent. Aanvullend zijn er gastdocenten die belangrijke onderwerpen extra uitlichten in deze lessen. Zowel op persoonlijk ondernemerschap als financieel vlak dagen we je uit goed na te denken over je model. Zodat het uiteindelijk staat als een huis!

‘Door het enthousiasme van alle ondernemers kun je ontzettend veel leren van elkaar’ 

Kim van der Zee, Wijn&Spijslokaal de Kastanje

Hulp bij implementatie

Na 6 weken heb jij een nieuw businessmodel staan. Wij kunnen je helpen bij de implementatie ervan. Deze hulp is optioneel en kan op twee manieren:

Groepsverband

In drie maanden ga je aan de slag. En omdat je het niet alleen doet, maar in groepsverband, heb je meteen een stok achter de deur om je ervaringen in die drie maanden te delen. Gedeelde smart is immers halve smart. In de tussentijd kun je voor je vragen altijd terecht bij je docent. Je hoeft het dus zeker niet alleen te doen, maar jij bent wel aan zet.

Er wordt online een terugkomsessie georganiseerd. Daarin staat de vraag centraal. Waar sta jij nu zo’n kleine vijf maanden later? Wij durven te stellen dat je dan toekomstgericht kunt ondernemen. En dan? Dan kun jij de toekomst aan!

Individueel

Ook is het een optie om een coachingstraject van drie maanden te reserveren. Deze business coach helpt jou als ondernemer bij het aangepaste ondernemingsplan. Je hebt aan deze coach een waardevolle sparringpartner in de implementatiefase.

‘Ik kijk opnieuw met een frisse en kritische blik naar mijn eigen bedrijf’

Joris Hagting, Familie aan de Gracht BV

 

Aanmelden?

Per deelnemer lagen de kosten op €400,- exclusief btw. Het grootste gedeelte hiervan wordt door Groene Metropoolregio betaald waardoor je als deelnemer nog maar €100,- inclusief btw betaald. Voor kredietklanten van Qredits gelden afwijkende prijsafspraken. Meld je als kredietklant van Qredits aan via je bedrijfsadviseur of via het mailadres [email protected]

Aanmelden

Toekomstgericht Ondernemen