Toekomstgericht Sociaal Ondernemen

Toekomstgericht Sociaal Ondernemen

Met vertrouwen de toekomst tegemoet? Misschien is het nu nog lastig te geloven. Maar met de juiste draai aan je businessmodel kan je best wel eens sterker uit de strijd komen. Voor sociale ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het lesprogramma ‘Toekomstgericht Sociaal Ondernemen’ de uitkomst.

Toekomstgericht Sociaal Ondernemen

De titel van dit lesprogramma verklapt het al. Waar je nu nog worstelt met je businessplan, ben je na het volgen van het programma helemaal klaar voor het ondernemerschap van de toekomst. Je wordt getriggerd om jezelf en je sociale onderneming tegen het licht te houden. Met als uiteindelijke doel; een duurzaam business model voor je sociale onderneming.

7 weken les

Hoe je tot dat eindproduct komt? Daar hebben we bij Qredits een lesprogramma voor ontwikkeld. Je zult in de eerste zeven weken elke week online klassikaal begeleid worden in dit traject door de docent. Aanvullend zijn er gastdocenten die belangrijke onderwerpen extra uitlichten in deze lessen. Zowel op persoonlijk ondernemerschap als financieel vlak dagen we je uit goed na te denken over je model, zonder daarbij in te leveren op je sociale doel. Zodat het uiteindelijk staat als een huis!

100 dagen knallen

Na deze eerste anderhalve maand heb jij een nieuw businessmodel staan, met nog altijd die sociale insteek. In de 100 dagen erna ga je aan de slag. En omdat je het niet alleen doet, maar in groepsverband, heb je meteen een stok achter de deur om je ervaringen in die 100 dagen te delen. Gedeelde smart is immers halve smart. In de tussentijd kun je voor je vragen altijd terecht bij je docent. Je hoeft het dus zeker niet alleen te doen, maar jij bent wel aan zet.

Terugkomsessie

Er wordt online een terugkomsessie georganiseerd. Daarin staat de vraag centraal. Waar sta jij nu, zo’n kleine vijf maand later? Wij durven te stellen dat je dan toekomstgericht kunt ondernemen. En dan? Dan kun jij de toekomst aan! 

Individuele coaching

Ook is het een optie om een coachingstraject van drie maanden te reserveren. Deze coach helpt jou bij het aangepaste ondernemingsplan. Je hebt aan deze coach een waardevolle sparringpartner in de implementatiefase.

Kosten

Aan dit lesprogramma zijn geen kosten verbonden. Je kunt je dus gratis aanmelden. Als kredietverstrekker zonder winstoogmerk willen we (sociaal) ondernemerschap ondersteunen en stimuleren.

 

Aanmelden

Toekomstgericht sociaal ondernemen

 

Toekomstgericht Sociaal Ondernemen