Belastingen

Krijg je het ook al warm als dit weer moet gebeuren? Toch is het jaarlijks weer een terugkomende zaak. Heb jij ook moeite met het verschil tussen de boxen en percentages? Of wil je weten waar de trucs voor een voordelige aangifte in zitten?

 

scroll naar beneden

 

Krijg  je het al warm als de tijd van belastingaangifte doen er weer aan komt? Leer alle ins & outs én belasting trucs die je nodig hebt voor een voordelige aangifte bij onze training Belastingen.

Ieder jaar sta je weer voor dezelfde opgave: aangifte inkomstenbelasting doen. De verschillende soorten inkomsten, percentages, boxen en aftrekposten kunnen voor wat verwarring zorgen. Tóch zul je je er ieder jaar weer in moeten verdiepen. Na het volgen van deze training Belastingen weet je exact hoe het in elkaar steekt en weet je precies waar je recht op hebt.

"Erg leerzaam en concrete tips waar ik direct gebruik van kan maken. Alle trainingen die ik bij Qredits heb gevolgd waren tot nu toe verrassend interessant en waardevol."

Na deze training...

  • Weet jij precies hoe het belastingstelsel in Nederland werkt;
  • Ken jij de belangrijkste ins & outs over o.a. de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
  • Weet jij precies waar je recht op hebt als ondernemer;
  • Én zijn al je vragen over de omzetbelasting beantwoord.

Dit alles leer je in één dag- of avondtraining van 3 uur. Deze training wordt gegeven door een ervaren ondernemer die specialist is op het gebied van belastingaangiftes. Het is een interactieve training, waarbij je de ruimte krijgt om met mede ondernemers te sparren.

De kosten voor deze training zijn €150,- Heb je een krediet bij Qredits? Dan is deze training voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

Aanmelden           Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Belastingen