Belastingen

Krijg je het ook al warm als dit weer moet gebeuren? Toch is het jaarlijks weer een terugkomende zaak. Heb jij ook moeite met het verschil  tussen de boxen en percentages? Of wil je weten waar de trucs voor een voordelige aangifte in zitten?

 

scroll naar beneden

Onze trainingen zijn op dit moment zowel online als onder veilige omstandigheden fysiek te volgen.

Belastingaangifte doen. Krijg je het ook al warm als dit weer moet gebeuren? Toch is het jaarlijks weer een terugkomende zaak. Heb jij ook moeite met het verschil  tussen de boxen en percentages? Of wil je weten waar de trucs voor een voordelige aangifte in zitten? Volg dan deze middagtraining Belastingen. 

Wat levert dit jou als ondernemer op?

Na deze avond (19:00 tot 22:00 uur) 
- Weet jij precies hoe het Nederlandse belastingstelsel werkt 
- Ken jij de belangrijkste ins & outs over o.a. de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting 
- Zijn al je vragen over de omzetbelasting beantwoord 

 

De trainer is specialist op het gebied van belastingaangiftes en weet precies wat je in moet vullen en waar je recht op hebt als ondernemer. Voor ondernemers die klant zijn bij Qredits zijn deze trainingen gratis. 

 

Aanmelden           Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Belastingen