Personeel & Leidinggeven

Wat komt er allemaal kijken bij het aannemen van een medewerker? Hoe tast je af welke sturing ieder personeelslid nodig heeft? De basis over Personeel & Leidinggeven leer je in deze training. Na afloop ontvang je een praktische reader boordevol tips!

 

scroll naar beneden

 

Klaar om te groeien? Weet wat er allemaal komt kijken bij het aannemen van een medewerker en leer hoe je samen het bedrijf kan laten groeien bij onze training Personeel & Leidinggeven.

Als team bouw je samen aan het succes van de onderneming. Daarbij heeft iedere medewerker andere sturing nodig en is het van belang dat jíj weet hoe je die sturing kan bieden. Om samen naar een doel te werken en alle koppen dezelfde kant op te hebben staan, heb je een sterk team nodig. 

Hoe je dat voor elkaar krijgt? We leren je tijdens de training praktisch leidinggeven. 

"Het enthousiasme en de kennis van de coach was top. Alles werd goed verwoord en begrijpelijk uitgelegd waardoor ik direct aan de slag kan. Ook de interactie met andere ondernemers was super.

Na deze training...

  • Weet jij sollicitanten de screenen en de juiste te selecteren;
  • Weet jij op welke manieren je medewerkers kan sturen en alles over de stijlen van leidinggeven;
  • Kom je erachter hoe je medewerkers kunt motiveren;
  • Én ontdek jij jouw skills om leiding te geven.

Dit alles leer je in één dag- of avondtraining van 3 uur. Deze resultaatgerichte training wordt gegeven door een ervaren ondernemer die professional is op dit gebied. 

Hij of zij geeft jou handvatten om de volgende dag al mee aan de slag te kunnen. Ook krijg je de ruimte om sparren met mede ondernemers over dit onderwerp. Na deze training weet jij vol zelfvertrouwen een succesvol team aan te sturen en coachend leidinggeven.

De kosten voor deze training zijn €150,- Heb je een krediet bij Qredits? Dan is deze training voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

Aanmelden           Ontdek andere trainingen

 

Alvast even voorproeven...

Benieuwd hoe de training in z’n werk gaat? Bekijk hier de video!

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Personeel & Leidinggeven