Training Personeel en Leidinggeven

Alles over Personeel & Leidinggeven leer je in deze training! En dat in 1 avond! Na afloop ontvang je een praktische reader boordevol tips!

scroll naar beneden

Wat komt er allemaal kijken bij het aannemen van een medewerker? Hoe laat je medewerkers op de door jouw gewenste manier werken? Alles over Personeel & Leidinggeven leer je in deze training! En dat in 1 avond! Na afloop ontvang je een praktische reader boordevol tips!

Wat levert dit jou als ondernemer op?

Na deze training

- Weet jij wat er allemaal komt kijken bij het aannemen van een medewerker
- Kom je erachter hoe je medewerkers op de door jou gewenste manier laat werken
- Weet jij hoe je medewerkers nog beter kunt motiveren
- Weet je hoe je om kunt gaan met minder goed functionerende medewerkers

In slechts 1 avond krijg je een intensieve, interactieve en resultaatgerichte training van een zeer ervaren trainer. In een kleine setting gaan we aan de slag om een volgende stap te zetten.

Aanmelden           Ontdek andere training

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Personeel & Leidinggeven