Training Boekhouden Gevorderd

Grootboekrekening. Kerngetallen. Journaliseren.

Kerngetallen, grootboekrekening, journaliseren en liquiditeit. Beschik je wel al over de basiskennis, maar kennen deze boekhoudkundige termen ook nog geheimen voor jou? Geef je dan op voor onze training Boekhouden Gevorderd op één van onze locaties.

scroll naar beneden

De administratie. Niet de grootste hobby van veel ondernemers. Vaak ook vanwege een gebrek aan kennis. Je moet de juiste wegen weten te bewandelen en alles moet netjes op papier staan voor de overheid. Natuurlijk is het ook voor jezelf goed om te weten waar je financieel staat. Maar dan moet je wel weten hoe je werkt met een grootboekrekening. Of hoe je een journaal verwerkt.

Inzicht in jouw kerngetallen als solvabiliteit en liquiditeit kunnen je ook inzicht geven in jouw mogelijkheden voor uitbreiding of investering. De training ‘Boekhouden Gevorderd’ bouwt voort op de basiskennis van de administratie van je bedrijf. Deze basiskennis heb je zo mogelijk opgedaan tijdens onze basistraining ‘Boekhouden Basis’.

Wat levert dit jou als ondernemer op?

Na deze avonden (19:00 tot 21:30 uur)

- Weet jij hoe je werkt met een journaal.
- Ga je dieper in op een grootboekrekening.
- Ken jij de verschillende afschrijvingsmogelijkheden.
- Zijn boekhoudkundige termen als kerngetallen, liquiditeit en solvabiliteit geen onbekenden meer.
- Heb jij inzicht in je eigen btw-aangifte.

In slechts drie avonden krijg je een intensieve, interactieve en resultaatgerichte training van een zeer ervaren trainer. In een kleine setting bouwen we verder aan de basiskennis die je al bezit of hebt opgedaan in de training ‘Boekhouding Basis’.

Aanmelden           Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Boekhouden Gevorderd