Training Boekhouden Gevorderd

Grootboekrekening. Kerngetallen. Journaliseren.

Kerngetallen, grootboekrekening, journaliseren en liquiditeit. Beschik je wel al over de basiskennis, maar kennen deze boekhoudkundige termen ook nog geheimen voor jou? Geef je dan op voor onze training Boekhouden Gevorderd op één van onze locaties.

scroll naar beneden

 

Je bent bekend met het lezen van een balans en kent de basis van boekhouden voor ondernemers. Maar afschrijvingsmogelijkheden, je btw-aangifte, werken met een journaal en alle boekhoudkundige termen kennen voor jou ook geen geheimen na het volgen van onze training Boekhouden Gevorderd. Wij komen jou persoonlijk begeleiden.

Het succesvol besturen van jouw onderneming, kan alleen wanneer je overzicht hebt in je boekhouding. En om je daar mee bezig te houden, is vaak niet waarom je voor het ondernemerschap kiest. Maar wanneer je de inzicht hebt, zorgt het voor overzicht en rust in je dagelijks werken. Zodat je tijd overhoudt om te doen wat je leuk vindt. 

Het geeft je zelfs inzicht in mogelijkheden, voor bijvoorbeeld uitbreiding of investering. En die mogelijkheden zie jij na het volgen van deze training Boekhouden Gevorderd.

"Ik heb veel nieuwe dingen geleerd tijdens de training Boekhouden voor gevordenen. Ook was het een goede opfris cursus voor mij."

Na de training...

  • Weet jij hoe je werkt met een journaal;
  • Kent de grootboekrekening geen geheimen meer voor jou;
  • Ben jij bekend met alle afschrijvingsmogelijkheden;
  • Zijn boekhoudkundige termen als liquiditeit, solvabiliteit en liquiditeit jou niet meer onbekend;
  • Én heb jij inzicht in je eigen btw-aangifte.

Dit 

alles leer je in drie dag- of avondtrainingen van 3 uur. Deze intensieve en interactieve training wordt gegeven door een ervaren ondernemer die professional is op dit gebied. De trainer helpt je verder bouwen aan de basiskennis die je al bezit. Hierna kent boekhouden voor jou geen geheimen meer!

Deze training is voor de (startende) ondernemer al enige kennis heeft van boekhouden. Beheers je de basiskennis nog niet? Kijk dan eens naar onze Training Boekhouden Basis.

De kosten voor deze training zijn €450,- Heb je een krediet bij Qredits? Dan is deze training voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

Aanmelden           Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Boekhouden Gevorderd