Training Duurzamer Ondernemen Overijssel

Duurzaam ondernemen

Je wilt je bedrijf verduurzamen, de toekomst vooruit. Na deze training over duurzaam ondernemen weet jij precies hoe je dat kunt doen.

scroll naar beneden

Als ondernemer wil je doorgaan, meegaan met de trends en ontwikkelingen en investeren om vervolgens weer door te groeien. Zo ook als het gaat om duurzaamheid. In deze praktische, hands-on interactieve training workshop ontdek je welke energiebesparende investeringen je kan treffen om jouw onderneming te verduurzamen.

Met de energierekening van jouw bedrijf als vertrekpunt ontdek je welke investeringen nodig zijn om energie te besparen om een duurzame ondernemers te realiseren. 

Na deze training…

  • Weet je wat duurzaamheid voor jouw bedrijf kan betekenen;
  • Weet jij welke acties je kunt toepassen rekening gehouden met investering, opbrengst en klantwaarde;
  • Kan jij duurzaamheidsplannen goed evalueren;
  • Heb jij een concreet actieplan voor jouw duurzaamheidsdoelstellingen.

Dit alles leer je in een 3-uur durende bijeenkomst. Hierin krijg je de ruimte om te netwerken, elkaar te inspireren en jouw vragen te stellen. De training wordt gegeven door Chris Goemans, specialist in energietransitie met 12 jaar ervaring in duurzaam ondernemen.

Let op: op dit moment kunnen alleen ondernemers die gevestigd zijn in de Provincie Overijssel deelnemen aan deze training.

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Heb jij al concrete verduurzaam plannen?
Om je te helpen energiebesparende investeringen in je bedrijf mogelijk te maken, hebben wij de handen ineengeslagen met de Provincie Overijssel en het Energiefonds Overijssel. Dankzij deze samenwerking kunnen wij de MKB Duurzaamheidslening aanbieden voor ondernemers in Overijssel.

MKB Duurzaamheidslening Overijssel

 

MKB Twente                                 17-04-2023                              Aanmelden

 

Ontdek onze andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Duurzamer Ondernemen Overijssel