Ervaring

Ervaring

Je volgde onlangs de Business Bootcamp. We zijn heel benieuwd naar je ervaringen.

Korte intro: wie ben je wat doe je…

Ik ben Irma Driessen en ik ben een enthousiaste ondernemer. Mijn bedrijf is Bloem Alkmaar. Dit is een toffe plek waar onze gasten even lekker kunnen onthaasten in een relaxte sfeer. Je kunt bij ons eten, drinken, slapen en trainingen volgen.

Waarom heb je je opgegeven voor de training?

Omdat ik het heel belangrijk vind om mezelf te kunnen ontwikkelen binnen het ondernemerschap. Toen ik zag dat Qredits deze Business Bootcamp ging organiseren werd ik gelijk heel enthousiast. Ik ben me de laatste maanden erg aan het richten op de groei van mijn bedrijf. Ik heb nu een basis maar ik wil verder en door kunnen pakken. Omdat het ondernemerschap voor mij nieuw is ben ik me vooral aan het verdiepen hoe ik dit aan kan pakken.

Wat waren je verwachtingen?

Dat ik inzicht zou krijgen in welke stappen ik kon ondernemen om te kunnen groeien. Ik merkte dat ik vast liep en dat ik niet goed wist hoe ik nu precies verder moest terwijl mijn doel heel duidelijk was, namelijk groeien. Door afstand te nemen en te reflecteren, wilde ik weer heel duidelijk krijgen hoe ik het kan aanpakken.

Hoe heb je de dag ervaren?

Ik heb de dag als erg leerzaam en inspirerend ervaren. Enerzijds door de trainers en anderzijds door de andere deelnemers. Ik vond het heel waardevol de verhalen te horen van andere ondernemers en gezamenlijke dingen te ervaren waar je tegen aan loopt. Dit konden we vervolgens bespreken met de trainers die ons hierbij hielpen. Ook de locatie aan het strand vond ik super. Voor sommige onderdelen gingen we naar buiten waardoor het ook een actieve dag was i.p.v. alleen maar zitten en luisteren.

Welke belangrijkste (drie) dingen heb je geleerd?

  • Dat elke ondernemer op zijn eigen niveau op een gegeven moment weer vast loopt en hoe belangrijk het is om dan goed in kaart te brengen wat jouw volgende stap is om dit te doorbreken.
  • Dat het belangrijk is om jezelf te ‘stretchen’. Dus naar een punt te gaan waar het eigenlijk niet meer comfortabel voelt en dat juist dáár de groei ligt. Hierdoor kan je hogere doelen stellen en realiseren.
  • Hoe belangrijk het is om een krachtige pitch te hebben en hoe je dit kunt doen. Ik werd gedwongen om goed na te denken hoe ik heel kort en krachtig mijn bedrijf kan omschrijven. Dit was een onderwerp waar ik zelf mee worstelde, wat is nou eigenlijk echt de identiteit van mijn bedrijf? Door de pitch sessie heb ik dit heel duidelijk gekregen.

Wat heb je tot nu toe al concreet met het geleerde kunnen doen?

Ik heb heel duidelijk weer mijn visie voor de komende tijd kunnen bepalen waardoor ik nu aan de slag ben gegaan met mijn strategie en doelstellingen. Dit geeft me veel rust en duidelijkheid, zodat ik me kan focussen op het realiseren van mijn doelstellingen.

Wil jij net als Irma ook die volgende stap zetten? Doe dan mee met onze Business Bootcamp en haal meer uit jezelf en je bedrijf. 

Nu aanmelden

Bekijk ook

Ervaring

Aanmelden

We bieden het hele jaar door verschillende trainingen aan voor jou. Op deze pagina lees je meer over de data, locaties en kan je je aanmelden.

Ervaring

De trainers

Ontdek de trainers voor de training Focus & Klantengroei. Patrick van Gils van TOPpresentaties en Renate Groenevelt van IDcoach.

Ervaring

Aanmelden voor alle trainingen

Grijp jij deze kans om een boost te geven aan je bedrijf? Meld je dan snel aan op één van de locaties.

Ervaring