Training Online Marketing

Heb jij de geheimen rondom SEO en SEA ook nog niet ontdekt? Of wil je graag een website voor je eigen onderneming opzetten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je op moet letten? Dan wil je de training Online Marketing echt niet missen!

 

scroll naar beneden

 

 

Je eigen website leren opzetten en deze dan ook nog zó inrichten, dat de potentiële klant niet meer om jou heen kan. Ook SEO, online advertising en e-mailmarketing zijn voor jou geen abracadabra meer na het volgen van onze training Online Marketing.

De online wereld biedt oneindig veel mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Een website, social media kanalen inzetten en online adverteren bijvoorbeeld. Maar om goed vindbaar te zijn voor jouw potentiële klanten, moet je wat dieper in de materie duiken. 

Wanneer je de geheimen achter SEO, SEA en alle online kanalen niet kent, ben je online niet optimaal zichtbaar. Na deze training Online Marketing gaat dat jou niet meer gebeuren!

"Alleen maar complimenten! De training is echt super goed opgezet en de trainer doet het hartstikke leuk. Ik heb met plezier deelgenomen en vond het heel erg informatief."

Na deze training...

  • Weet je hoe je eenvoudig een website kunt (laten) bouwen;
  • Heb jij de kennis en vaardigheden om je website zo in te richten zodat deze goed vindbaar is;
  • Én weet je alles over SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (zoekmachineadverteren).

Dit alles leer je in één dag- of avondtraining van 3 uur. Deze interactieve training wordt gegeven door een ervaren ondernemer die professional is op dit gebied. Hij of zij luistert, maar geeft jou vooral de handvaten om meteen aan de slag te kunnen. 

Ook krijg je de ruimte om sparren met mede ondernemers. Na deze training zijn de eindeloze mogelijkheden in de online wereld jou niet meer onbekend, waardoor je de volgende dag al stappen kan maken!  

De kosten voor deze training zijn €150,- Heb je een krediet bij Qredits? Dan is deze training voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

“Er werden veel handige tools besproken en ik heb veel nuttige tips gekregen. Het hielp mij om weer opnieuw naar mijn marketingplannen te kijken.”                                                                                                  


Aanmelden           Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Online Marketing