Training Presenteren & Pitchen

De basis als je het ons vraagt! Want iedere keer als je over je eigen bedrijf spreekt heb je profijt van deze training. Tijdens de training Presenteren & Pitchen leer je technieken die direct toepasbaar zijn.

scroll naar beneden

 

In één woord, in één zin én in één minuut jezelf kort en krachtig kunnen pitchen. Maar ook je bedrijf te presenteren. Dat zorgt ervoor dat je jouw potentiële klant kunt overtuigen. Leren presenteren leer je bij onze training Presenteren & Pitchen.

Of het nou op een verjaardag is of tijdens een zakelijke afspraak, je moet vaak genoeg je verhaal doen. En dat wil je kort en bondig, krachtig en overtuigend tijdens het presenteren voor jouw publiek kunnen doen. 

Om indruk te kunnen maken, maar misschien ook om meer zelfvertrouwen uit te stralen. Je wilt dat je verhaal ijzersterk staat en een professionele uitstraling meegeven. Iedere keer wanneer jij over je eigen bedrijf spreekt of jouw presentatie houdt, zul je profijt hebben van deze training Presenteren & Pitchen.

Na deze training...

  • Kun jij kort en krachtig pitchen over jezelf en je onderneming;
  • Weet jij jouw klant te overtuigen met jouw verhaal;
  • Is onzekerheid, podiumvrees en plankenkoorts voorgoed verleden tijd en wil jij jezelf, jouw bedrijf en producten en diensten laten zien;
  • Maak je altijd een onuitwisbare eerste indruk;
  • Én ken je alle do’s en dont’s over krachtig stemgebruik en lichaamstaal.

Dit alles leer je in één dag- of avondtraining van 3 uur. Deze interactieve training wordt gegeven door een ervaren ondernemer die professional is op dit gebied. Hij of zij luistert, maar geeft jou vooral de handvatten vol zelfvertrouwen je verhaal te kunnen doen. 

Ook krijg je de ruimte om sparren met mede ondernemers. Je wilt leren van elkaar. Na deze training vertel jij in één woord, in één zin en in één minuut ijzersterk over jouw onderneming. 

De kosten voor deze training zijn €150,- Heb je een krediet bij Qredits? Dan is deze training voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

Aanmelden           Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Presenteren & Pitchen