Training Social Media Gevorderd

Social. Online. Marketing. Gevorderd.

Wil jij de nieuwste trends en ontwikkelingen van social media weten? Wil je weten hoe je sales en advertenties in kunt zetten? Geef je dan op voor onze training Social Media op één van onze locaties. In twee dagdelen leer je meer.

scroll naar beneden

Ben jij al bezig met social media marketing? Tijdens de training leer je meer over de trends, de werking van algoritmes én leer je hoe je advertenties voor jouw bedrijf in kunt zetten.

Dat social media dé plek is om jouw doelgroep te bereiken, is jou niet meer onbekend. Maar hoe kan jij er nou voor zorgen dat je de juiste kanalen optimaal inzet? 

Om jouw online bereik te vergroten is het belangrijk dat je weet welke mogelijkheden social media nog méér biedt. En die leer je bij de training Social Media Gevorderd. Handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

"Een training van deze tijd die goed aansluit op wat ik nodig heb. Ook een goede uitleg over het algoritme waar ik echt nog geen weet van had."

Na de training...

  • Ben je op de hoogte van de nieuwste trends & ontwikkelingen;
  • Weet je hoe je advertenties in kunt zetten (zorg ervoor dat je een business manager account hebt);
  • Begrijp jij de invloed van authentieke content;
  • Weet jij nóg beter hoe het algoritme werkt;
  • Ken jij alle nieuwe features van de kanalen;
  • Én kan jij jouw statistieken van a tot z uitlezen.

Dit alles leer je in twee dag- of avondtrainingen van 3 uur. Deze interactieve, resultaatgerichte training wordt gegeven door zeer ervaren ondernemers/professionals. Zij geven jou de handvaten om jouw online kanalen optimaal in te kunnen zetten. Daarnaast krijg je de ruimte om te leren van medeondernemers.

Ben je nog niet thuis in social media? Begin dan eerst met de Training Social Media Basis.

De kosten voor deze training zijn €300,- Heb je een krediet bij Qredits? Dan is deze training voor jou gratis! Je kunt je aanmelden voor de trainingen via MijnQredits.

"Een complete training. Alles kwam aan bod. Het doorlopen van het maken van een betaalde advertentie was ook erg interessant."


Aanmelden            Ontdek andere trainingen

 

Alvast inspiratie...

Wil jij je alvast laten inspireren? Bekijk dan ons webcollege!

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Social Media Gevorderd