Training Social Media Gevorderd

Social. Online. Marketing. Gevorderd.

Wil jij de nieuwste trends en ontwikkelingen van social media weten? Wil je weten hoe je sales en advertenties in kunt zetten? Geef je dan op voor onze training Social Media op één van onze locaties. In twee avonden leer je meer.

scroll naar beneden

Onze trainingen zijn op dit moment zowel online als onder veilige omstandigheden fysiek te volgen.

Social media is jou bekend! Jij weet hoe belangrijk het is voor jouw onderneming en hebt al enige ervaring met het creëren van content en het lezen van statistieken. Tijdens deze training voor gevorderden leren we je graag nog meer over het inzetten van de Social Media kanalen.

Wat levert dit jou als ondernemer op?

Na deze avonden (19:00 tot 21:30 uur)

- Ken je de nieuwste trends & ontwikkelingen
- Weet je hoe je sales en advertenties in kunt zetten
- Ken jij de kracht van échte content & ambassadeurs
- Weet jij nog beter hoe het algoritme werkt
- Ken jij alle nieuwe features van de platformen

Er valt namelijk nog meer te halen dan jij al hebt op social media. Deze training helpt jou met de verdieping op het gebied van de verschillende platformen. Zodat je het optimaal kunt inzetten.
Heb jij nog niet zoveel kennis van de online platformen? Begin dan eerst met de basis cursus Social Media.

In slechts twee avonden krijg je een intensieve, interactieve en resultaatgerichte training van een zeer ervaren trainer. In een kleine setting gaan we aan de slag om de volgende stap te zetten.

Aanmelden            Ontdek andere trainingen

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Training Social Media Gevorderd