Vind je het lastig om je product
of dienst in de markt te zetten?

scroll naar beneden

Verkoopplan Schrijven

Vind je het lastig om je product of dienst in de markt te zetten? Dan ben je niet de enige. Daarom ontwikkelden wij deze e-learning. Je kunt meteen beginnen.

Deze gratis e-learning laat je nadenken over de sales van je bedrijf: wie ben je als ondernemer, wie zijn je klanten, waar vind je die, wie zijn je concurrenten, hoe zorg je ervoor dat ze bij jou kopen en hoe verkrijg je meer omzet.

Direct de e-learning activeren

De e-learning Verkoopplan Schrijven:

  • Je wordt uitgedaagd om kritisch naar jezelf en naar jouw product en of dienst te kijken.
  • Je analyseert de verkoopstrategieën van je concurrenten.
  • Je leert welke strategie je het beste kan toepassen op jouw product en/of dienst.
  • Aan de hand van de opdrachten schrijf je een compleet verkoopplan (voorbeeld).
  • De e-learning vraagt gemiddeld 8 uur.

Hoe werkt het

Een e-learning is een online cursus die je thuis achter de computer, in je eigen tempo, kunt maken. De e-learning is altijd een combinatie van theorie, opdrachten, voorbeelden, testen en video’s. Er is gebruik gemaakt van de kennis van verschillende partijen: professionals binnen en buiten Qredits en onze partners. De e-learning bestaat uit losse modules en kan tussentijds onderbroken worden.

Tablet gebruiken?

Dat kan. De e-learning werkt op een computer, laptop en tablet. Log in via de e-mail die je van ons hebt ontvangen en schrijf je ondernemingsplan waar en wanneer jij dat wil. Als je gebruik maakt van een pop-up blokkering dan zul je deze uit moeten zetten.

E-learning support

Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van je gratis e-learning of heb je hierover vragen? We helpen je graag. Er zijn verschillende manieren waarop we je vragen kunnen beantwoorden. Klik hier voor de support-mogelijkheden.

Kosten

Je kunt deze e-learning kosteloos aanschaffen met je MijnQredits account. Daarna kun je direct aan de slag!