Vind je het lastig om je product
of dienst in de markt te zetten?

scroll naar beneden

E-learning Verkoopplan Schrijven helpt jou op weg

In een goed verkoopplan denk je na over de sales van je bedrijf: Wie ben je als ondernemer? Wie zijn de klanten die je wilt bereiken? Waar vind je nieuwe klanten? Wie zijn je concurrenten? Hoe zorg je ervoor dat ze bij jou kopen? Hoe verkrijg je een hogere omzet per jaar? 

Ook is het verkoopplan maken een verantwoordingsdocument waar het sales management en account management doelen vastlegt om zo commitment van de rest van het bedrijf als management marketing te krijgen. Het kwantitatieve doel zou bijvoorbeeld kunnen zijn wat het marktaandeel is. Het kwalitatieve doel zou bijvoorbeeld kunnen zijn wat de klanttevredenheid is. De gegevens die je hieronder invult zijn noodzakelijk voor het verzenden van de e-learning. Voor meer informatie over de verwerking van je gegevens en ons bewaarbeleid verwijzen wij je naar ons privacystatement.


Voor jou?

Wil je hulp bij het formuleren van je doelen? Activiteiten vaststellen om in ieder geval je doelen te realiseren? Meten welke gevolgen bepaalde activiteiten voor je resultaten hebben? Ben je gemotiveerd en wil je de tijd nemen voor het opstellen van een verkoopplan en kijken waartoe je in staat bent? 

Dan is deze e-learning die je kosteloos via onze website kunt aanschaffen iets voor jou.

Kenmerken

  • Je wordt uitgedaagd om kritisch naar jezelf en naar jouw product en/of dienst te kijken.
  • Je analyseert de verkoopstrategieën van je concurrenten.
  • Je leert welke strategie je het beste kan toepassen op jouw product en/of dienst.
  • Aan de hand van de opdrachten gaan we een compleet levend document schrijven (verkoopplan voorbeeld).
  • De e-learning vraagt gemiddeld 8 uur.

Hoe werkt het?

Een e-learning is een online cursus die je thuis achter de computer, in je eigen tempo, kunt maken. De e-learning is altijd een combinatie van theorie, opdrachten, voorbeelden, testen en video’s. Er is gebruik gemaakt van de kennis van verschillende partijen: professionals binnen en buiten Qredits en onze partners. De e-learning bestaat uit losse modules en kan tussentijds onderbroken worden.

Verkoopplan voorbeeld

Wil jij een verkoopplan maken, maar vind je het lastig om te beginnen? Met onze e-learning creeër je een uitstekende basis als ondernemer.

Tablet gebruiken?

Dat kan. De e-learning werkt op een computer, laptop en tablet. Log in via de e-mail die je van ons hebt ontvangen en schrijf je verkoopplan waar en wanneer jij dat wil. Als je gebruik maakt van een pop-up blokkering dan zul je deze uit moeten zetten.