Alles voor jouw winst

Coaching, training en krediet. Dat is Qredits. Een sprinkplank voor starters, een buddy voor beginners en een vliegwiel voor blijvers. Zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet. De kerntaken die jou de meeste energie opleveren. En dat alles zonder winstoogmerk, want al onze opbrengsten investeren we direct in goede begeleiding van onze klanten. Dat is nou wat we bedoelen met sociale kredietverstrekker.

scroll naar beneden

Bij Qredits houden we van winst. Maar dan wel de winst die jij als ondernemer maakt. Daarom bieden we krediet, training en coaching zonder winstoogmerk voor onszelf. Alles voor jouw winst. Ook dat maakt Qredits de sociale kredietverstrekker.

Jouw dromen mogelijk maken

Zelf geen winstoogmerk Steun in crisistijden Sociale kredietverstrekker


In een wereld waar het draait om winst, kijken wij naar jou als ondernemer. Ons doel is om jouw dromen mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden van een onderneming.

Qredits heeft een bijzondere positie in de financiële markt. Wij zijn geen bank, maar een stichting en zijn er dus niet om winst te maken, maar om winst te laten maken. Dat scheelt één woord maar daarmee de wereld.

Alles voor jouw winst. Ook dat maakt Qredits de sociale kredietverstrekker.

Coaching, training en krediet. Dat is Qredits.

Alles voor jouw winst

Zakelijk krediet

Want hoe mooi ondernemen ook is, er komt ook genoeg op je af waar je niet direct voor kiest. Je bent geen bedrijf begonnen om je druk te maken over geld. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Ook passende financiering voor je plannen.

Alles voor jouw winst

Training

Je bent geen bedrijf begonnen om te zwoegen op een ondernemingsplan of om je onzeker te voelen over je pitch. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Een bak aan kennis en ervaring om je op weg te helpen en te laten slagen.

Alles voor jouw winst

Coaching

Soms is een frisse blik, een stukje kennis of kunde precíes wat je nodig hebt als zelfstandig ondernemer. Iemand die je helpt groeien, plannen maken en stappen zetten. Iemand die met je mee denkt of waar je gewoon eens mee kunt sparren. Iemand die je helpt om jouw ondernemersdromen waar te maken. Zo iemand, als een Qredits-Coach.

Ervaringen van ondernemers

Alles voor jouw winst