Arrangement Qredits en Waarborgfondskinderopvang

Arrangement Qredits en Waarborgfondskinderopvang

Qredits, je sociale kredietverstrekker

Misschien kom je naar aanleiding van de actie met het Waarborgfonds voor het eerst met ons in contact. Dan stellen we ons graag nog even aan je voor. Want we zijn niet zomaar een kredietvertrekker, wij noemen onszelf je sociale kredietverstrekker.

Daarom heet Qredits 'je sociale kredietverstrekker'

Steeds meer ondernemers in Nederland hebben geen of onvoldoende toegang tot bedrijfsfinanciering en/of betaalbare coaching. Qredits is een sociale kredietverstrekker zónder winstoogmerk en heeft hiermee een bijzondere positie in de financiële markt. Qredits is er voor iedere startende of bestaande ondernemer in Nederland.

We bieden je meer dan krediet alleen. Naast dat we bedrijfskredieten verstrekken tot € 250.000, kun je gebruik maken van één van de 600 vrijwillige ondernemerscoaches die we bieden. Ook kun je gratis kleinschalige trainingen volgen. Alles om jou te laten groeien!

Twee stichtingen slaan de handen ineen!

Qredits heeft een jarenlange samenwerking met het Waarborgfonds Kinderopvang. Samen helpen we  startende en bestaande ondernemers in de kinderopvang bij het realiseren van hun plannen. Deze samenwerking heeft geleid tot een speciaal arrangement voor ondernemers die het ombouwen van de Stint willen financieren.

De uitgangspunten zijn hierbij:

  • Looptijd lening is maatwerk (maximaal 5 jaar);
  • Aflossing lening en inperking borgstelling lineair dalend per maand;
  • Aflosvrije periode max. 6 maanden;
  • Borgstelling Stichting Waarborgfonds Kinderopvang is 100%;
  • Behandelingskosten Qredits en Waarborgfonds kunnen meegefinancierd worden;
  • Qredits hanteert een korting op haar tarieven specifiek voor deze aanvragen;
  • Het Waarborgfonds hanteert een korting op haar tarieven, zoals ook voor individuele aanvragen bij overige financiers.

Wat kost dat?

Tarieven  
Behandelkosten Waarborgfonds  € 250,- tot € 10.000,- daarboven € 500,-
Behandelkosten Qredits  € 250,-
Rente tarief Qredits  6,75%

 

Hoe dien je een aanvraag in?

Je kunt je financieringsaanvraag rechtstreeks indienen bij het Stichting Waarborgfonds Kinderopvang via deze link:….. . Zij nemen je aanvraag in behandeling en beoordelen de aanvraag ook. Bij goedkeuring van het Waarborgfonds zal Qredits contact me je opnemen over het ondertekenen van de overeenkomsten. Zodat het geld snel naar je kan worden overgemaakt!

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Qredits, onze kredietproducten of juist naar onze coaching? Neus dan vooral eens rond op onze site. Meer weten? Schroom dan niet om te bellen met Qredits op 0546-534010. We helpen je graag verder.

Voor vragen over de actie met het Waarborgfonds kun je contact met hen opnemen via: …..

 

Arrangement Qredits en Waarborgfondskinderopvang