E-learning Ondernemingsplan Schrijven start in 2017

E-learning Ondernemingsplan Schrijven om te starten in 2017

Zoek jij hulp bij het schrijven van je ondernemingsplan? En wil je op een praktische, simpele en leuke manier je ideeën op papier zetten? Dan is de e-learning Ondernemingsplan Schrijven echt iets voor jou! Geniet van onze actie en koop deze uitgebreide e-learning nu met €50 korting!


Inspiratie, tips en voorbeelden

Deze e-learning laat jou nadenken over je onderneming. Je krijgt volop inspiratie en tips & trics van professionals en ervaren ondernemers. Aan de hand van praktische opdrachten schrijf je daadwerkelijk je ondernemingsplan en financieel plan. Na afloop download je jouw plan, kant en klaar.

Aan de slag?

Met onze herfstactie koop je deze uitgebreide e-learning nu voor € 29,95. Dat is €50 korting. Wacht niet te lang want 31 januari is de laatste dag van deze actie. Om gebruik te maken van deze unieke korting kan je de kortingscode START-W6ER-IZV5 gebruiken in de kassa. Veel succes!

Waar en wanneer jij wilt!

Waar en wanneer jij wilt!  Een e-learning is een online cursus die je op elke computer of tablet, in jouw eigen tempo, kan maken. De e-learning is altijd een combinatie van theorie, opdrachten, voorbeelden, testen en video’s. Er is gebruik gemaakt van de kennis van verschillende partijen: professionals binnen en buiten Qredits en onze partners. De e-learning bestaat uit losse modules en kan tussentijds onderbroken worden.

E-learning support

Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van een e-learning of heb je een e-learning gekocht maar heb je hierover vragen? We helpen je graag. Er zijn verschillende manieren waarop we je vragen kunnen beantwoorden. Klik hier voor de support-mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere tools

E-learning Ondernemingsplan Schrijven start in 2017

Sjabloon ondernemingsplan

Als je een onderneming wilt beginnen, is het verstandig eerst een ondernemingsplan te maken. Qredits wil je hier graag mee op weg helpen.

E-learning Ondernemingsplan Schrijven start in 2017

Begeleiding bij ondernemingsplan

Vind je het moeilijk om je eigen ondernemingsplan op te stellen? Twijfel je of het goed is? Een coach helpt je bij het structureren van je ideeën.

E-learning Ondernemingsplan Schrijven start in 2017

Financieel plan schrijven

Download het gratis sjabloon en schrijf eenvoudig en snel een financieel plan voor jouw bedrijf. We hebben een eenvoudige en uitgebreide versie.

E-learning Ondernemingsplan Schrijven start in 2017