Credion en Qredits werken samen

Credion en Qredits werken samen

Als Credion-adviseur ben je altijd op zoek naar de meest passende financieringsoplossing voor de ondernemer. 

Samenwerken

Qredits en Credion hebben de handen ineengeslagen om het MKB met bedrijfsleningen tot € 250.000 euro financieringskansen, coaching en tools te bieden.

Extra oplossingen

Credion, de financial engineer voor MKB financieringen, biedt hiermee ondernemers een extra financieringsoplossing. En daarmee wordt ondernemerschap bevordert. Op deze pagina vind je meer over de kredietorganisatie Qredits en de financieringsoplossingen die zij jou kunnen bieden.

Wie is Qredits?

Qredits helpt ondernemers met financiering tot € 250.000 euro, coaching en tools.

Qredits is een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners, zoals onder andere ING, Triodosbank, Accenture en de Goudse Verzekeringen. Qredits is een stichting met een ANBI-status. En daarmee heeft het geen winstoogmerk.

Bekijk de mogelijkheden van Qredits

Credion en Qredits werken samen

Zakelijk krediet

Want hoe mooi ondernemen ook is, er komt ook genoeg op je af waar je niet direct voor kiest. Je bent geen bedrijf begonnen om je druk te maken over geld. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Ook passende financiering voor je plannen.

Credion en Qredits werken samen

Coaching

Soms is een frisse blik, een stukje kennis of kunde precíes wat je nodig hebt als zelfstandig ondernemer. Iemand die je helpt groeien, plannen maken en stappen zetten. Iemand die met je mee denkt of waar je gewoon eens mee kunt sparren. Iemand die je helpt om jouw ondernemersdromen waar te maken. Zo iemand, als een Qredits-Coach.

Credion en Qredits werken samen

Training

Je bent geen bedrijf begonnen om te zwoegen op een ondernemingsplan of om je onzeker te voelen over je pitch. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Een bak aan kennis en ervaring om je op weg te helpen en te laten slagen.

Credion en Qredits werken samen