Credion en Qredits werken samen

Credion en Qredits werken samen

Als Credion-adviseur ben je altijd op zoek naar de meest passende financieringsoplossing voor de ondernemer. 

Samenwerken

Qredits en Credion hebben de handen ineengeslagen om het MKB met bedrijfsleningen tot € 250.000 euro financieringskansen, coaching en tools te bieden.

Extra oplossingen

Credion, de financial engineer voor MKB financieringen, biedt hiermee ondernemers een extra financieringsoplossing. En daarmee wordt ondernemerschap bevordert. Op deze pagina vind je meer over de kredietorganisatie Qredits en de financieringsoplossingen die zij jou kunnen bieden.

Wie is Qredits?

Qredits helpt ondernemers met financiering tot € 250.000 euro, coaching en tools.

Qredits is een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners, zoals onder andere ING, Triodosbank, Accenture en de Goudse Verzekeringen. Qredits is een stichting met een ANBI-status. En daarmee heeft het geen winstoogmerk.

Bekijk de mogelijkheden van Qredits

Credion en Qredits werken samen

Zakelijk krediet

Heb jij geld nodig om te starten of te groeien met je bedrijf? Een goed idee verdient een goede financiering. Je kunt bij ons terecht voor een zakelijke lening tot €250.000.

Credion en Qredits werken samen

Coaching

Wij geloven dat samenwerking leidt tot succes. Jij ook? Wij hebben een netwerk van ruim 600 vrijwillige coaches opgebouwd. Stuk voor stuk ervaren professionals uit het bedrijfsleven of ervaren ondernemers die jou graag verder helpen.

Credion en Qredits werken samen

Academy

Als ondernemer kun je soms wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij het schrijven van je ondernemingsplan. Of een marketingplan. Ook voor tools, training en lesprogramma's kun je bij Qredits terecht. Zo dragen we bij aan jouw ondernemersdromen.

Credion en Qredits werken samen