Gelderland

De groeiversneller in Gelderland

Wij helpen ondernemers bij het realiseren van hun dromen. Wij stimuleren ondernemerschap in Gelderland met kredieten, coaching en tools. 

Heb jij een goed idee en heb je daarvoor een krediet nodig? Qredits is er voor ondernemers in Gelderland met een goed plan. Ons doel is om jouw dromen mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee.

Waarom een krediet van Qredits?

  • Je krijgt financiële ruimte om jouw dromen realiseren
  • Je krijgt individueel advies op maat
  • Onze coaches en adviseurs werken regionaal
  • We komen naar je toe om je aanvraag te beoordelen
  • We gaan uit van een positieve benadering

Bekijk ook

Gelderland

Zakelijk krediet

Want hoe mooi ondernemen ook is, er komt ook genoeg op je af waar je niet direct voor kiest. Je bent geen bedrijf begonnen om je druk te maken over geld. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Ook passende financiering voor je plannen.

Gelderland

Coaching

Soms is een frisse blik, een stukje kennis of kunde precíes wat je nodig hebt als zelfstandig ondernemer. Iemand die je helpt groeien, plannen maken en stappen zetten. Iemand die met je mee denkt of waar je gewoon eens mee kunt sparren. Iemand die je helpt om jouw ondernemersdromen waar te maken. Zo iemand, als een Qredits-Coach.

Gelderland

Training

Je bent geen bedrijf begonnen om te zwoegen op een ondernemingsplan of om je onzeker te voelen over je pitch. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Een bak aan kennis en ervaring om je op weg te helpen en te laten slagen.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Gelderland