Gelderland

De groeiversneller in Gelderland

Wij helpen ondernemers bij het realiseren van hun dromen. Wij stimuleren ondernemerschap in Gelderland met kredieten, coaching en tools. 

Heb jij een goed idee en heb je daarvoor een krediet nodig? Qredits is er voor ondernemers in Gelderland met een goed plan. Ons doel is om jouw dromen mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee.

Waarom een krediet van Qredits?

  • Je krijgt financiële ruimte om jouw dromen realiseren
  • Je krijgt individueel advies op maat
  • Onze coaches en adviseurs werken regionaal
  • We komen naar je toe om je aanvraag te beoordelen
  • We gaan uit van een positieve benadering

Bekijk ook

Gelderland

Zakelijk krediet

Heb jij geld nodig om te starten of te groeien met je bedrijf? Een goed idee verdient een goede financiering. Je kunt bij ons terecht voor een zakelijke lening tot €250.000.

Gelderland

Coaching

Wij geloven dat samenwerking leidt tot succes. Jij ook? Wij hebben een netwerk van ruim 600 vrijwillige coaches opgebouwd. Stuk voor stuk ervaren professionals uit het bedrijfsleven of ervaren ondernemers die jou graag verder helpen.

Gelderland

Academy

Als ondernemer kun je soms wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij het schrijven van je ondernemingsplan. Of een marketingplan. Ook voor tools, training en lesprogramma's kun je bij Qredits terecht. Zo dragen we bij aan jouw ondernemersdromen.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Gelderland