Maak kennis met Qredits

Qredits helpt mensen die een idee hebben en met dat idee willen gaan ondernemen. Dat kan iedereen zijn. Iemand die al dertig jaar voor een baas werkt, een student zonder werkervaring, iemand die werkeloos thuis zit of een voormalig ondernemer.

Krediet nodig om te starten!

Bij Qredits willen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij kunt beschikken over een zakelijke lening tot maximaal 150.000 euro. Vanaf 1 december is het mogelijk om financiering aan te vragen voor 250.000 euro. Een voorwaarde is dat je een goed en haalbaar ondernemingsplan hebt. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, dan kun je een van onze ondernemerstools gebruiken. De hoogte van je krediet stemmen we af op je specifieke investeringsbehoefte. De looptijd varieert van een tot tien jaar en komt in veel gevallen overeen met de economische levensduur van de investering.
Meer informatie over krediet

Hoe werkt Qredits?

Via onze website kun je online een aanvraag indienen. Als je startende ondernemer bent dan kun je je ondernemingsplan uploaden. Heb je al een bedrijf? Dan zijn de meest recente jaarcijfers en een investeringsplan voldoende. Je kredietaanvraag wordt beoordeeld door onze bedrijfsadviseurs. Niet achter de computer of hun bureau, maar het liefst bij jou thuis of op je bedrijf.

Coaching

Heb je behoefte aan iemand die je vanuit een deskundige en positieve houding bij staat tijdens de start van je onderneming? Of zie je doorgroeimogelijkheden, maar weet je niet hoe je bepaalde zaken moet aanpakken? Qredits beschikt over een grote pool met vrijwillige professionals die je willen ondersteunen met de vraagstukken waar je tegenaan loopt. Zij zetten graag hun kennis en ervaring in om jou verder te helpen.
Meer informatie over coaching

Ondernemerstools

Wil jij je eigen bedrijf starten en kun je hierbij extra hulp gebruiken? Qredits heeft een unieke e-learning ontwikkeld voor het schrijven van je ondernemingsplan. Ook kun je ons gratis ondernemingsplansjabloon downloaden

Wil jij als ondernemer verder groeien? Dan hebben we verschillende e-learnings ontwikkeld om jou daarbij te helpen, bijvoorbeeld voor het opstellen van een verkoopplan of om je te helpen bij je debiteurenbeheer. Bij Qredits helpen we je graag verder!
Meer informatie over de e-learnings

Qredits is anders

Qredits heeft een bijzondere positie in de financiële markt. We zijn een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners, zoals onder andere ING, Rabobank, Triodosbank, Accenture en de Goudse Verzekeringen. Qredits is een stichting met een ANBI-status. We hebben namelijk geen winstoogmerk en doen er alles aan om samen met jou jouw bedrijf tot een succes te brengen.
Lees meer over Qredits

Maak kennis met Qredits