Wij krijgen een 8,6!

Wij krijgen een 8,6!

Trots en blij zijn wij met een 8,6 die ondernemers ons geven. Elke maand vragen wij aan gemiddeld 150 klanten hoe ze onze service ervaren. De vragen gaan over persoonlijkheid betrokkenheid, transparantie, flexibiliteit, snelheid van het proces, betrouwbaarheid, professionaliteit en toegankelijkheid.

Wij geloven erin - samen met het klanttevredenheidsbureau Starred- dat het op de juiste manier uitvragen en opvolgen van feedback een cruciale schakel is om te achterhalen wat er speelt bij ondernemers en waarin wij onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Met deze feedback gaan wij vervolgens aan de slag!

Onze aanpak is populair bij ondernemers. Qredits krijgt van ondernemers een 8,6 op een schaal van 10. Totaal 973 beoordelingen op Starred

Wil jij ons ook laten weten hoe je de samenwerking hebt ervaren? Laat dan een review achter op Facebook

"Wij zijn zeer tevreden over Qredits. Omdat we klein gestart zijn hadden banken geen interesse in ons. Gelukkig zag Qredits wel de mogelijkheden die wij ook voor ogen hadden. Qredits denkt mee in hoe je je bedrijf kunt starten en bestaand kunt houden", aldus Juud Kbk.

Wij krijgen een 8,6!