Coach gevonden?!

Coach gevonden?!

Wat fijn dat we je aandacht trokken en dat jij dacht; ik ga coachen! Qredits is namelijk veel meer dan krediet alleen. Juist de combinatie van krediet en coaching is een ‘winning team’ en daar zijn we apetrots op!

Coaches gezocht! 
We bieden coaching aan ondernemers die nog weinig ervaring hebben met het ondernemerschap, of die op een bepaald vlak wat extra input kunnen gebruiken. De teller voor de poule van vrijwillige coaches staat nu op 600. Dat is veel, maar helaas niet genoeg. We zoeken ervaren ondernemers die de klappen van de zweep kennen. Maar ook (young)professionals die stuk voor stuk druk zijn, maar tijd maken voor een ander.

Wat bieden we jou? 
De functie is vrijwillig, maar je krijgt er veel voor terug. Naast voldoening, energie en dankbare ondernemers bieden we je ook trainingen aan om je coaching vaardigheden aan te leren of te verbeteren.   

Wil jij coach worden?  
Wil jij met jouw kennis en ervaring ook een bijdrage leveren? Sparringpartner zijn voor beginnende ondernemers? En daarnaast jezelf ontwikkelen als coach? Horen we daar een ‘Ja!’?  

Laat dan via het onderstaande formulier vrijblijvend je naam en telefoonnummer achter, dan nemen we contact met je om je meer informatie te geven.  

Coach gevonden?!