Sparren over je bedrijf

Soms is een frisse blik, een stukje kennis of kunde precíes wat je nodig hebt als zelfstandig ondernemer. Iemand die je helpt groeien, plannen maken en stappen zetten. Iemand die met je mee denkt of waar je gewoon eens mee kunt sparren. Iemand die je helpt om jouw ondernemersdromen waar te maken. Zo iemand, als een Qredits-Coach.

scroll naar beneden

Coaching voor ondernemers

Wil jij sparren met een andere ondernemer, financieel expert of marketing professional? Dat kan! Wij hebben een netwerk van 700 vrijwillige coaches opgebouwd. Stuk voor stuk ervaren professionals uit het bedrijfsleven die jou als ondernemer graag verder helpen!

We bieden voor iedere ondernemer een coach die graag met jou aan de slag gaat. De Qredits-coaches delen graag hun kennis en kunde met jou om jouw doelen te bereiken. Samen met één van onze regio-coördinatoren ga jij in een eerste gesprek op zoek naar de coach die het beste bij jou, jouw onderneming of jouw uitdaging past om samen mooie resultaten te behalen. Een coach kan je bijvoorbeeld helpen bij het opzetten van je financiële administratie of het maken van een marketingstrategie.

Voor wie is coaching?

Een Qredits-coach is er voor iedere ondernemer, zowel startende als groeiende ondernemers kunnen goed bij ons terecht. Er is altijd wel een coach die bij jou past. Soms heb je namelijk behoefte aan een sparringpartner, aan iemand die je vanuit zijn of haar kennis en ervaring net dat extra zetje kan geven. Jouw persoonlijke coach deelt graag met jou zijn kennis en ervaring en ziet dingen die jij als zelfstandig ondernemer misschien niet ziet zodat jij persoonlijk en je onderneming kan groeien.

'Mijn coach heeft echt heel veel voor mij betekent. Hij heeft mij zoveel inzicht gegeven met betrekking tot het ondernemerschap. Hij heeft zoveel passie voor zijn werk en stimuleert mij daardoor ook heel erg. Ook zijn persoonlijkheid is heel erg fijn. Hij is echt mijn maatje geworden.'

Ellen, Coloured Goodies

Hoe ziet het coachingstraject er uit?

Tijdens het traject begeleidt een Qredits-coach jou graag 1-op-1 vanuit zijn of haar kennis en ervaring. Jij staat aan het roer en je coach begeleidt. Ieder coachingstraject duurt drie tot zes maanden. Samen met je coach maak je in deze periode afspraken bij jou op de zaak, in een cafeetje op de hoek of online. Allemaal heel laagdrempelig.

Voor begeleiding bij je ondernemingsplan betaal je voor drie maanden €200,- (exclusief btw). Maar we spreken uit ervaring als we zeggen; wat je ervoor krijgt is onbetaalbaar! Voor onze kredietklanten is de 1-op-1 begeleiding gratis. Je bepaalt zelf wanneer je de begeleiding start, dat kan direct bij verstrekking van het krediet, maar mag ook zeker later. Het traject duurt maximaal zes maanden en na de eerste periode gaan we samen kijken of je nog wilt verlengen met dezelfde coach of eventueel zou willen wisselen van coach.

'Mijn coach is een heel aardige vent die vroeger toevallig ook iets in de fietsenhandel heeft gedaan en nu nog steeds motor rijdt. Een enorme twee wielerfanaat in ieder geval waar ik erg veel van heb kunnen leren en erg leuke gesprekken mee heb gevoerd. Ik kan hem ook altijd nog bellen in de toekomst.'

Patrick, Dutch Unique - Beautifying Bikes

Wie zijn onze coaches?

Onze coaches zijn succesvolle (oud-)ondernemers en professionals uit diverse bedrijfstakken en organisaties verspreid over heel Nederland. Maar ook onze partners stellen de kennis en ervaring van hun personeels beschikbaar. Je kunt dus voor een coach bij jou in de buurt kiezen die zelf ondernemer is geweest, maar ook voor iemand uit het bedrijfsleven.

Alle Qredits-coaches willen graag hun kennis en ervaring vrijwillig, maar niet vrijblijvend, inzetten. Ze bieden ondersteuning aan ondernemers, waarbij wederzijds respect, vertrouwen en betrokkenheid belangrijke kernwaarden zijn. Qredits-coaches delen onze visie dat coaching de kwaliteit van ondernemerschap kan verbeteren en de kans van slagen kan vergroten!

Waar kun je hulp bij gebruiken?

Coaching

Begeleiding bij ondernemingsplan

Vind je het moeilijk om je eigen ondernemingsplan op te stellen? Twijfel je of het goed is? Een coach helpt je bij het structureren van je ideeën.

  • € 200 excl. btw
  • Inclusief financieel plan
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Eerlijke feedback
  • 100% focus op jou

Coaching

Financiën en administratie

Wil je meer grip op je boekhouding en administratie? Een coach ondersteunt je bij het opbouwen en structureren van de geldstromen in je bedrijf.

Coaching

Marketing en verkoop


Wil je je commerciële slagkracht verbeteren? Een coach laat je zien hoe je je marketing- en verkoopinstrumenten effectief inzet.

Coaching

Personeelszaken

Personeel kan een grote bijdrage leveren aan de (door)groei van een succesvol bedrijf. Een coach helpt je om de juiste keuzes te maken.

Coaching

Persoonlijke effectiviteit

Wil je meer inzicht in je sterktes en zwaktes? Zoek je iemand die jou af en toe een spiegel voorhoudt? Een coach laat jou groeien.

Coaching

Algemene coaching

Is jouw coachingsbehoefte niet zo specifiek? Wil je liever op meerdere gebieden, wat breder dan één specifiek onderwerp gecoached worden? Dan kun je kiezen voor een algemeen coachingstraject.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Coaching