Qredits: Qredits-coach worden

Ik wil Qredits-coach worden

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste coaches. Door je aan te melden als coach bij Qredits draag je bij aan de ontwikkeling van goed ondernemerschap in Nederland. Wil jij je ook vrijwillig inzetten voor startende en bestaande ondernemers? Dan kun je je hier aanmelden als Qredits-coach.

Ons coachingsnetwerk bestaat uit ruim 600 (oud)-ondernemers en professionals uit diverse bedrijfstakken en organisaties die zich op vrijwillige basis inzetten voor ondernemend Nederland. Vanuit hun passie om ondernemers sterker en succesvoller te maken, delen zij graag hun eigen kennis en ervaringen.  

Deze coach vertelt over zijn ervaring als Qredits-coach

Voor je begint met registratie

Tijdens het registreren vragen we je naast je persoonlijke gegevens een tweetal documenten toe te voegen. Check even of je deze bij de hand hebt voordat je begint:

  • Een recente foto van jezelf (digitaal)
  • Een CV (digitaal document om te kunnen uploaden, met in ieder geval een beschrijving van relevante werkervaring en genoten opleidingen)

Aanmelden met een Qredits-account

Heb je interesse? Meld je dan nu aan! 

Om je aan te melden als coach vragen we je eerst om een Qredits-account aan te maken. Vervolgens kun je je aanmelden als coach.

Nu aanmelden als Qredits-coach

Qredits: Qredits-coach worden