Ik wil Qredits-coach worden

Ik wil Qredits-coach worden

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste coaches. Door je aan te melden als coach bij Qredits draag je bij aan de ontwikkeling van goed ondernemerschap in Nederland. Wil jij je ook vrijwillig inzetten voor startende en bestaande ondernemers? Dan kun je je hier aanmelden als Qredits-coach.

We bieden coaching aan ondernemers die nog weinig ervaring hebben met het ondernemerschap, of die op een bepaald vlak wat extra input kunnen gebruiken. De teller voor de poule van vrijwillige coaches staat nu op 600. Dat is veel, maar helaas niet genoeg. We zoeken ervaren ondernemers die de klappen van de zweep kennen. Maar ook (young)professionals die stuk voor stuk druk zijn, maar tijd maken voor een ander.

Wat bieden we jou? 

De functie is vrijwillig, maar je krijgt er veel voor terug. Naast voldoening, energie en dankbare ondernemers bieden we je ook trainingen aan om je coaching vaardigheden aan te leren of te verbeteren.   

Wil jij coach worden?  

Wil jij met jouw kennis en ervaring ook een bijdrage leveren? Sparringpartner zijn voor beginnende ondernemers? En daarnaast jezelf ontwikkelen als coach? Horen we daar een ‘Ja!’?  

 

Heb je interesse? Meld je dan nu aan! 

Om je aan te melden als coach vragen we je om het formulier op onderstaande pagina in te vullen.

Nu aanmelden als Qredits-coach

Ik wil Qredits-coach worden