Alfa: Qredits-coach worden

Ik wil Qredits-coach worden

Een ondernemer komt naar je toe met een plan. Een fantastisch plan. Het straalt ervan af: deze ondernemer wil groeien, plannen maken en stappen zetten. Deze ondernemer heeft een droom. En stel je voor dat jíj, met jouw kennis en kunde deze ondernemer kunt helpen. Zou jij de ondernemer de hand reiken?

 'Het klikte direct toen we elkaar voor het eerst zagen. We deelden precies dezelfde interesses. Ook al is het coachingstraject nu afgerond, ik kom nog graag af en toe bij Denis langs voor een kopje koffie en om te praten over haar zaak. Even een moment van rust en bezinning' 

Sven, vrijwillige coach bij Qredits

Wat bieden we jou?

De functie is vrijwillig, maar je krijgt er veel voor terug! Zoals een prachtig netwerk van 700 Qredits-coaches. Trainingen om jezelf te ontwikkelen als coach. Én natuurlijk de voldoening om bij te dragen aan onze missie: ondernemerschap bevorderen.

Wil jij coach worden?

Wil jij met jouw kennis en ervaring ook een bijdrage leveren? Sparringpartner zijn voor beginnende ondernemers? En daarnaast jezelf ook nog eens ontwikkelen als zelfstandig coach? Meld je dan nu aan!

Naar aanleiding van jouw aanmelding neemt één van onze regio-coördinatoren contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens het intakegesprek met we kennis met elkaar en spreken we over en weer de verwachtingen uit. Is er dan nog steeds van beide kanten interesse dan kun jij aan de slag!

'Het mooie aan een coachingstraject is dat je nooit van te voren weet wat de echte uitdaging is. Soms is het nog te ontwikkelen ondernemers vakmanschap. Soms iets persoonlijks. Maar altijd thema’s rondom de kernvraag: wat is je ondernemers vonk en hoe kunnen we die ontketenen? Daar samen een antwoord op vinden, dat is leuk en ontzettend dankbaar.'

 

Coaching - Lisa Wellink en René Voortman

 

 

Alfa: Qredits-coach worden