Idea: Qredits-coach worden

Ik wil Qredits-coach worden

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste coaches. Door je aan te melden als coach bij Qredits draag je bij aan de ontwikkeling van goed ondernemerschap in Nederland. Wil jij je ook vrijwillig inzetten voor startende en bestaande ondernemers? Dan kun je je hier aanmelden als Qredits-coach.

Ons coachingsnetwerk bestaat uit ruim 600 (oud)-ondernemers en professionals uit diverse bedrijfstakken en organisaties die zich op vrijwillige basis inzetten voor ondernemend Nederland. Vanuit hun passie om ondernemers sterker en succesvoller te maken, delen zij graag hun eigen kennis en ervaringen. 

Per traject treffen coaches hun coachee gemiddeld eens per maand. Als coach bepaal je zelf hoeveel trajecten je tegelijkertijd wilt. Het is maar wat jouw agenda aan kan.

Via het online aanmeldformulier kun je je aanmelden als vrijwillige Qredits-coach. Je vult hier al je gegevens in en upload je CV en motivatie. Een regio-coördinator van Qredits neemt binnen tien werkdagen contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Voordat we je in kunnen zetten sturen we je een contract en vragen we je om een VOG aan te vragen. Je krijgt toegang tot de e-learning waarin je je voorbereid op de introductiedag op het hoofdkantoor in Almelo.
Aansluitend maak je jouw profiel op het Coachingsplein aan. Is dit compleet en volledig dan gaat Qredits je profiel activeren. Vanaf dat moment staat het coachprofiel online op het Coachingsplein.

Deze coach vertelt over zijn ervaring als Qredits-coach

Aanmelden met een Qredits-account

Heb je interesse? Meld je dan nu aan! 

Om je aan te melden als coach vragen we je eerst om een Qredits-account aan te maken. Vervolgens kun je je aanmelden als coach.

Nu aanmelden als Qredits-coach

Idea: Qredits-coach worden