Ik wil Qredits-coach worden

Ik wil Qredits-coach worden

Wil jij deel uitmaken van ons netwerk van 700 vrijwillige coaches, denk jij dat jij het in je hebt om een goede coach bij Qredits te zijn en wil je graag mensen helpen? Door je aan te melden als coach kun je bijdragen aan de ontwikkeling van goed ondernemerschap in Nederland. Je coacht als ervaren ondernemer of (young)professional een ondernemer vanuit jouw expertise en ervaring, zo kun je bijvoorbeeld een luisterend oor bieden, geef je advies en ondersteuning of werk je mee aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

 

'Het klikte direct toen we elkaar voor het eerst zagen. We deelden precies dezelfde interesses. Ook al is het coachingstraject nu afgerond, ik kom nog graag af en toe bij Denis langs voor een kopje koffie en om te praten over haar zaak. Even een moment van rust en bezinning' 

Sven, vrijwillige coach bij Qredits

Wat bieden we jou?

De functie is vrijwillig, maar je krijgt er veel voor terug! Wanneer je coach wilt worden krijg je naast voldoening, energie en dankbare ondernemers ook toegang tot een groot netwerk. Ook bieden we je trainingen aan om aan je coachingsvaardigheden te werken.

Wil jij coach worden?

Wil jij met jouw kennis en ervaring ook een bijdrage leveren? Sparringpartner zijn voor beginnende ondernemers? En daarnaast jezelf ook nog eens ontwikkelen als zelfstandig coach? Meld je dan nu aan!

Naar aanleiding van jouw aanmelding neemt één van onze regio-coördinatoren contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Tijdens het intakegesprek met we kennis met elkaar en spreken we over en weer de verwachtingen uit. Is er dan nog steeds van beide kanten interesse dan kun jij aan de slag!

'Het mooie aan een coachingstraject is dat je nooit van te voren weet wat de echte uitdaging is. Soms is het nog te ontwikkelen ondernemers vakmanschap. Soms iets persoonlijks. Maar altijd thema’s rondom de kernvraag: wat is je ondernemers vonk en hoe kunnen we die ontketenen? Daar samen een antwoord op vinden, dat is leuk en ontzettend dankbaar.'

Edward, vrijwillige coach bij Qredits

 

Heb je interesse? Meld je dan nu aan! 

Om je aan te melden als coach vragen we je om het formulier op onderstaande pagina in te vullen.

Nu aanmelden als Qredits-coach

Ik wil Qredits-coach worden