Sparren over je bedrijf

Heb je behoefte aan iemand die jou vanuit een deskundige en positieve houding helpt met je onderneming? Of vraag je je af hoe je bepaalde zaken moet aanpakken? Onze coaches laten jou groeien.
 

scroll naar beneden

Coaching voor ondernemers

Wij geloven dat samenwerking leidt tot succes. Jij ook? Wij hebben een netwerk van ruim 600 vrijwillige coaches opgebouwd. Stuk voor stuk ervaren professionals uit het bedrijfsleven die jou graag verder helpen.

Een coach helpt je verder!

Het effect van een coach kan heel groot zijn. Hoe ondernemers de coaching van Qredits ervaren vertellen ze je graag in het onderstaande filmpje. Maar ook in cijfers is het effect goed uit te drukken. Maar liefst 86% van onze ondernemers is na drie jaar namelijk nog actief, dat is zo’n 15% meer dan het landelijk gemiddelde. Daarom durven we dus wel te stellen; coaching helpt je verder.

Voor wie?

Een Qredits-coach is voor iedere ondernemer. En doordat ze allemaal verschillende expertises hebben, is er altijd wel een coach die bij jou past. Soms heb je namelijk behoefte aan een sparringpartner, aan iemand die je vanuit zijn of haar kennis en ervaring net dat extra zetje kan geven.

Wat houdt het in?

Drie maanden of een half jaar lang staat een coach je bij. Jullie maken door deze tijd afspraken, soms bij jou op je zaak, of gewoon in een cafeetje op de hoek. Allemaal heel laagdrempelig! Voor begeleiding bij je ondernemingsplan betaal je voor maximaal drie maanden €200,- (exclusief btw). Maar we spreken uit ervaring als we zeggen; wat je ervoor krijgt is onbetaalbaar! De andere disciplines lopen maximaal een half jaar met elke maand een afspraak met je coach en zijn gratis voor kredietklanten.

Waar kun je hulp bij gebruiken?

Coaching voor ondernemers

Begeleiding bij ondernemingsplan

Vind je het moeilijk om je eigen ondernemingsplan op te stellen? Twijfel je of het goed is? Een coach helpt je bij het structureren van je ideeën.

  • € 200 excl. btw
  • Inclusief financieel plan
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Eerlijke feedback
  • 100% focus op jou

Coaching voor ondernemers

Financiën en administratie

Wil je meer grip op je boekhouding en administratie? Een coach ondersteunt je bij het opbouwen en structureren van de geldstromen in je bedrijf.

Coaching voor ondernemers

Marketing en verkoop


Wil je je commerciële slagkracht verbeteren? Een coach laat je zien hoe je je marketing- en verkoopinstrumenten effectief inzet.

Coaching voor ondernemers

Personeelszaken

Personeel kan een grote bijdrage leveren aan de (door)groei van een succesvol bedrijf. Een coach helpt je om de juiste keuzes te maken.

Coaching voor ondernemers

Persoonlijke effectiviteit

Wil je meer inzicht in je sterktes en zwaktes? Zoek je iemand die jou af en toe een spiegel voorhoudt? Een coach laat jou groeien.

Coaching voor ondernemers

Algemene coaching

Is jouw coachingsbehoefte niet zo specifiek? Wil je liever op meerdere gebieden, wat breder dan één specifiek onderwerp gecoached worden? Dan kun je kiezen voor een algemeen coachingstraject.

Zij werden en zijn succesvol mede dankzij Qredits

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Coaching voor ondernemers