Wat is je coachingsbehoefte?

Wat is je coachingsbehoefte?

Het ondernemerschap kent vele aspecten. Als ondernemer krijg je ook te maken met dingen waar je van nature minder goed in bent. Waar kan jij hulp bij gebruiken?

Een voorbeeld hiervan is de ondernemer die zijn vak inhoudelijk goed verstaat, maar bijvoorbeeld moeite heeft om de administratie gestructureerd bij te houden.

Een coach van Qredits kan jou, vanuit zijn of haar specifieke kennis en ervaring, helpen om een goede basis te leggen voor je succesvol ondernemerschap.

Waar kan jij hulp bij gebruiken?

Bekijk hieronder de verschillende trajecten die wij aanbieden. Heb je moeite om je coachingsbehoefte te bepalen? Doe dan de ondernemerstest. Deze test laat je sterke en minder sterke kanten zien als ondernemer.

Kies je coachingsbehoefte

Voor ondernemers die een krediet afnemen bij Qredits loopt de aanvraag van een coachingtraject via de kredietaanvraag. Je krijgt dan nadat de kredietaanvraag is goedgekeurd vanzelf een uitnodiging om een coach te kiezen.

Waar heb jij hulp bij nodig?

Wat is je coachingsbehoefte?

Begeleiding bij ondernemingsplan

Vind je het moeilijk om je eigen ondernemingsplan op te stellen? Twijfel je of het goed is? Een coach helpt je bij het structureren van je ideeën.

  • € 200 excl. btw
  • Inclusief financieel plan
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Eerlijke feedback
  • 100% focus op jou

Wat is je coachingsbehoefte?

Financiën en administratie

Wil je meer grip op je boekhouding en administratie? Een coach ondersteunt je bij het opbouwen en structureren van de geldstromen in je bedrijf.

Wat is je coachingsbehoefte?

Marketing en verkoop


Wil je je commerciële slagkracht verbeteren? Een coach laat je zien hoe je je marketing- en verkoopinstrumenten effectief inzet.

Wat is je coachingsbehoefte?

Personeelszaken

Personeel kan een grote bijdrage leveren aan de (door)groei van een succesvol bedrijf. Een coach helpt je om de juiste keuzes te maken.

Wat is je coachingsbehoefte?

Persoonlijke effectiviteit

Wil je meer inzicht in je sterktes en zwaktes? Zoek je iemand die jou af en toe een spiegel voorhoudt? Een coach laat jou groeien.

Wat is je coachingsbehoefte?

Algemene coaching

Is jouw coachingsbehoefte niet zo specifiek? Wil je liever op meerdere gebieden, wat breder dan één specifiek onderwerp gecoached worden? Dan kun je kiezen voor een algemeen coachingstraject.

Wat is je coachingsbehoefte?