Coachingsaanbod

Coachingsaanbod

Het ondernemerschap kent vele aspecten. Als ondernemer krijg je ook te maken met dingen waar je van nature minder goed in bent. Waar kan jij hulp bij gebruiken?

Een voorbeeld hiervan is de ondernemer die zijn vak inhoudelijk goed verstaat, maar bijvoorbeeld moeite heeft om de administratie gestructureerd bij te houden.

Een coach van Qredits kan jou, vanuit zijn of haar specifieke kennis en ervaring, helpen om een goede basis te leggen voor je succesvol ondernemerschap.

Waar kan jij hulp bij gebruiken?

Bekijk hieronder de verschillende trajecten die wij aanbieden. Heb je moeite om je coachingsbehoefte te bepalen? Doe dan de ondernemerstest. Deze test laat je sterke en minder sterke kanten zien als ondernemer.

 

Ons aanbod

Coachingsaanbod

Begeleiding bij ondernemingsplan

Vind je het moeilijk om je eigen ondernemingsplan op te stellen? Twijfel je of het goed is? Een coach helpt je bij het structureren van je ideeën.

  • € 200 excl. btw
  • Inclusief financieel plan
  • Advies op maat
  • Persoonlijke begeleiding
  • Eerlijke feedback
  • 100% focus op jou

Coachingsaanbod

Financiën en administratie

Wil je meer grip op je boekhouding en administratie? Een coach ondersteunt je bij het opbouwen en structureren van de geldstromen in je bedrijf.

Coachingsaanbod

Marketing en verkoop


Wil je je commerciële slagkracht verbeteren? Een coach laat je zien hoe je je marketing- en verkoopinstrumenten effectief inzet.

Coachingsaanbod

Personeelszaken

Personeel kan een grote bijdrage leveren aan de (door)groei van een succesvol bedrijf. Een coach helpt je om de juiste keuzes te maken.

Coachingsaanbod

Persoonlijke effectiviteit

Wil je meer inzicht in je sterktes en zwaktes? Zoek je iemand die jou af en toe een spiegel voorhoudt? Een coach laat jou groeien.

Coachingsaanbod

Algemene coaching

Is jouw coachingsbehoefte niet zo specifiek? Wil je liever op meerdere gebieden, wat breder dan één specifiek onderwerp gecoached worden? Dan kun je kiezen voor een algemeen coachingstraject.

Laat je overtuigen!

Coachingsaanbod