Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs

Als ondernemer staat u elke dag voor veel vragen. Bij veel vragen komt het aan op Specifieke expertise. Zoals de kennis van Alfa Accountants en Adviseurs. Alfa biedt u een scala aan diensten, zoals de controle van uw jaarrekening, de financiële administratie, fiscaal-juridische zaken, subsidies en adviezen over Salaris en personeel of Fusies en Overnames. Bovendien heeft Alfa niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant.

Persoonlijk advies

Marco Vermin, lid raad van bestuur van Alfa: “Wij merken dat in deze tijd ondernemers niet alleen een goede administratie nodig hebben voor hun bedrijfsvoering maar dat ze juist behoefte hebben aan persoonlijk advies. Iemand met wie ze kunnen klankborden over de keuzes die ze moeten maken binnen hun onderneming en die ze helpt bij het wegwijs worden in de wereld van mogelijkheden qua financiën, regels en wetten. Wij willen daar waar we kunnen het ondernemerschap makkelijker maken voor de ondernemer.

Overal dichtbij

Natuurlijk, bij ondernemen gaat het om zaken. Maar Alfa is niet alléén maar die rekenende adviseur. Niet voor niets hanteren we als thema: de ondernemende mens centraal. We gaan voor een open relatie met medewerkers, klanten en maatschappij. Waarom zou ú geen gebruik maken van de ervaring en de actieve opstelling van Alfa? Ook uw bedrijf brengen we graag verder.

http://www.alfa.nl/

Kies een coach bij jou in de buurt

Alfa Accountants en Adviseurs