BDO

BDO

BDO heeft de ambitie om de rol van vertrouwde adviseur en onafhankelijke accountant te vervullen voor klanten en de maatschappij.

Bedrijfsactiviteiten BDO

Bij BDO werken mensen die in direct contact staan met de ondernemer. Gezamenlijk hebben we ervaring in een groot aantal branches en bieden we een breed spectrum aan diensten. Iedere ondernemer heeft een vast contactpersoon, die de specifieke business van de onderneming begrijpt. Met de vertrouwensband die daardoor ontstaat, gaan we zorgvuldig om. Want samen succes boeken is het enige dat telt.

Wat we vaak horen van onze klanten is dat BDO met beide benen op de grond staat. Dat klopt ook. Wij zijn en voelen ons een no-nonsense en Nederlands accountants- en advieskantoor. Onze professionals zijn hoogopgeleid en behoren tot de besten in hun vakgebied. Ons handelen staat altijd in het teken van onze kernwaarden betrokken, ondernemend en helder. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen.

BDO kijkt ook verder dan de grenzen van ons eigen vakgebied, door verschillende maatschappelijke organisaties financieel of door kennisoverdracht te ondersteunen. Vanuit het hiervoor in het leven geroepen BDO Fonds financieren we (lokale) projecten die collega’s zelf bij het fonds indienen.

Door de samenwerking met Qredits wil BDO een bijdrage leveren aan onze maatschappelijke betrokkenheid.

Samenwerking met Qredits

(Startende) ondernemers jagen dromen na en willen deze zo spoedig mogelijk realiseren. Een valse start kunnen ze zich dan ook niet veroorloven. Zowel Qredits als BDO jagen ook graag dromen na. Het optimaal benutten van ondernemerstalent is onze droom. Qredits biedt ondernemers de financiële ruimte om hun dromen te verwezenlijken. BDO biedt de ondernemers pragmatisch maatwerkadvies van onze ervaren accountants en adviseurs om ze hierbij snel en efficiënt op weg te helpen. Dromen realiseren. Dat telt.

www.BDO.nl

Kies een coach bij jou in de buurt

BDO