De Goudse

De Goudse

Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden op de fiets rondgebracht. Sindsdien is De Goudse enorm gegroeid en is er veel veranderd. Nu heeft De Goudse zo’n 800 medewerkers en een omzet van circa 700 miljoen euro. Maar ondanks deze groei is De Goudse nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf en werkt het nog steeds vanuit het ondernemershart.

Verzekeringen voor ondernemers

De Goudse richt zich vooral op verzekeringen voor ondernemers. Mannen en vrouwen die hard werken aan het succes van hun bedrijf. Die op zoek zijn naar zekerheid en gemak. En naar goede en praktische verzekeringsoplossingen, voor elke fase van hun ondernemerschap.

Onafhankelijke adviseurs

Onze samenleving wordt steeds ingewikkelder. Particulieren en ondernemers hebben behoefte aan iemand die hen kent en een advies geeft dat helemaal is afgestemd op hun persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Daarom werkt De Goudse nauw samen met onafhankelijke adviseurs, die het complete aanbod overzien en als geen ander in staat zijn om de juiste oplossing samen te stellen.

Samenwerking met Qredits en leveren coaches

De Goudse is bedrijfspartner van Qredits Microfinanciering Nederland. Dit betekent onder meer dat medewerkers van De Goudse vrijwillig hun expertise inzetten om ondernemers verder te helpen door hen te coachen.

De Goudse wil ondernemers in het midden- en kleinbedrijf verder helpen, met méér dan alleen verzekeringen. Het coachen van ondernemers sluit hier perfect op aan. En het mooie is dat De Goudse door de samenwerking met Qredits ondernemers nog beter leert kennen en begrijpen. Zo kan De Goudse haar dienstverlening blijven verbeteren.

www.degoudse.nl

Kies een coach bij jou in de buurt

De Goudse